Η Δήμητρα Αλεξανδράκη και ο Δημήτρης Μηλιώνης χώρισαν οριστικά! (video)

Must Read

Δεν την πάνε τ’ άστρα τη Δήμητρα Αλεξανδράκη! Από ανάδρομο σε ανάδρομο βαδίζει η μελαχρινή καλλονή, αφού χώρισε ξανά από τον επί χρόνια σύντροφό της Δημήτρη Μηλιώνη. «Είμαι μόνη μου, είμαι καλά και αυτό μετράει. Δεν θέλω να πω τίποτα» ανέφερε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», όταν ρωτήθηκε για τη σχέση της με τον γνωστό επιχειρηματία.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗ2

Η μελαχρινή καλλονή, η οποία πρόσφατα αποχώρησε από το «My Style Rocks», τον περασμένο Οκτώβριο είχε δηλώσει δημόσια ότι ο χωρισμός της με τον άλλοτε αγαπημένο της ήταν οριστικός.

«Όλα τα πράγματα στη ζωή κάνουν τον κύκλο τους. Έτσι κι αυτή η σχέση έκανε τον κύκλο της και ήρθε η ώρα να προχωρήσω μπροστά. Αυτή τη στιγμή το μόνο που ενδιαφέρει είναι τα επαγγελματικά μου. Κάποιες φορές στη ζωή κάνουμε κάποιες επιλογές που μας ακολουθούν και μας καθορίζουν. Κανένας χωρισμός δεν είναι εύκολος» ανέφερε τότε στις τηλεοπτικές κάμερες. Ωστόσο έναν μήνα μετά το ζευγάρι τα ξαναβρήκε και έκανε συχνά βραδινές εξόδους.

Φαίνεται όμως ότι το «γυαλί» στη σχέση τους δεν κόλλησε γερά. Και σαν να μην της έφτανε το τέλος της σχέσης της με τον Δημήτρη Μηλιώνη, ήρθε πρόσφατα και το δεύτερο πλήγμα για τη Δήμητρα Αλέξανδράκη. Όπως σας ενημερώσαμε και στο χθεσινό φύλλο της «Espresso», το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής άγνωστοι τής έκλεψαν το αυτοκίνητο, το οποίο είχε παρκάρει σε κεντρικό δρόμο της Βούλας, σχεδόν απέναντι από σούπερ μάρκετ γνωστής αλυσίδας.

Δήμητρα Αλεξανδράκη

Παρά το αρχικό σοκ, το μοντέλο έδρασε αστραπιαία και μέσω των προσωπικών του social media ανακοίνωσε το γεγονός δίνοντας στη δημοσιότητα φωτογραφίες από το αμάξι μήπως και κάποιος από τους χιλιάδες followers του το εντοπίσει.

https://vimeo.com/396398044

Δείτε επίσης: Γιατί ο Γιάννης Σαρακατσάνης δεν θέλει να βαφτίσει το νεογέννητο μωρό του (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This