Η Τζούλια Νόβα και η Έλενα Καλλιοντζή παίρνουν τα… όπλα

Must Read

Τα λουλούδια, όπως λένε, είναι για τις γυναίκες. Ορισμένες όμως τα καταφέρνουν μια χαρά και στα όπλα! Τρανταχτό παράδειγμα, η περίπτωση της Τζούλιας Νόβα, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό ως παρτενέρ του Πέτρου Πολυχρονίδη στο τηλεπαιχνίδι του Star «Τροχός της τύχης».

Η εντυπωσιακή ξανθιά άνοιγε τα γράμματα στο πλατό για μερικά χρόνια, μέχρι που βαρέθηκε και αποχώρησε από την εκπομπή. Σήμερα η «Espresso» φέρνει στο φως ένα άλλο πρόσωπο του σέξι μοντέλου, πολύ πιο δυναμικό από εκείνο του «Τροχού».

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso και την Νάντια Αλεξίου, σε ρόλο εντελώς διαφορετικό από ό,τι έχουμε συνηθίσει, με τις μαύρες ωτοασπίδες να καλύπτουν τον κρότο των βολών, η Τζούλια κρατάει στο χέρι τα Heckler & Koch P30L και Heckler & Koch SFP 9SF (0,9 mm), στοχεύει και πυροβολεί. Και στην προκειμένη περίπτωση η εντυπωσιακή γυναίκα δεν περνά απαρατήρητη, όχι μόνο για το παρουσιαστικό της αλλά και για τις εξαιρετικές επιδόσεις της, καθώς διακρίνεται για την ευστοχία της στις βολές.

Σε μια πρώτη γνωριμία με το άθλημα της σκοποβολής το μοντέλο από την Ουκρανία βρέθηκε την περασμένη Κυριακή, που ήταν και η Ημέρα της Γυναίκας, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Σκοπευτικού Ομίλου Αττικής Skomat, στο 2ο πεδίο βολής του ΚΕΒΟΠ Χαϊδαρίου. Δεν ήταν όμως η μόνη αιθέρια παρουσία που βρέθηκε εκεί. Στο πεδίο βολής εντοπίσαμε και την πρώην παίκτρια του πρώτου κύκλου του reality του Star «Greece’s Next Top Model», την Έλενα Καλλιοντζή.

Μάλιστα, ο Αλέξανδρος Δάβαρης, ιδρυτής του Σκοπευτικού Ομίλου Skomat, ανάφερε χαρακτηριστικά στην «Espresso» για την παρουσία των δύο σέξι γυναικών πως ο ήδη όμορφος χώρος της σκοποβολής έγινε ακόμη πιο θελκτικός με την παρουσία των δύο πανέμορφων μοντέλων!

Δείτε επίσης: Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 11 Μαρτίου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This