Ο Τόνυ Δημητρίου και η Λίνα Καλλέργη έκαναν βόλτα ανέμελοι στη Γλυφάδα

Must Read

Βόλτα στα νότια προάστια για τους easy riders Τόνυ Δημητρίου και Λίνα Καλλέργη!

Στη Γλυφάδα «τσάκωσε» ο φωτογραφικός φακός της «Espresso» τον γνωστό ηθοποιό με την εντυπωσιακή σύντροφό του, τη στιγμή που κατέβαιναν από τη θηριώδη μοτοσικλέτα του πρωταγωνιστή στη σειρά «Γαλάτεια» του κυπριακού καναλιού Σίγμα.

Με τον σωστό εξοπλισμό, φορώντας προστατευτικά κράνη και χοντρά ρούχα, το ζευγάρι τήρησε κατά γράμμα τους κανόνες ασφαλείας που αφορούν τους αναβάτες δίκυκλων, ταιριάζοντας απόλυτα στιλιστικά!

Πέντε χρόνια σχέσης

Όταν τα φλας άστραψαν, η καλλίγραμμη αγαπημένη του ηθοποιού, η οποία δεν έχει σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο αφού εργάζεται στο διοικητικό τμήμα μεγάλου ιδιωτικού νοσοκομείου της Αθήνας, δεν φάνηκε να ενοχλείται.

Άλλωστε, έπειτα από πέντε χρόνια σχέσης, φαίνεται να έχει συνηθίσει τα φώτα της δημοσιότητας. Με προσεγμένο casual total black outfit, η μελαχρινή καλλονή εντυπωσίασε για άλλη μια φορά με την εμφάνισή της, αλλά και τη λατρεία που τρέφει για τον Τόνυ Δημητρίου, αφού στη βόλτα τους κρατούσε σφιχτά το χέρι του.

Δείτε επίσης: Άνθρωποι από το περιβάλλον του Λάκη Λαζόπουλου βάζουν στη θέση της την Άννα Παναγιωτοπούλου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This