Ο Λάκης Γαβαλάς ντύθηκε Έλλη Στάη και ζητά την δική σου άποψη

Must Read

Ο αγαπημένος Λάκης Γαβαλάς αυτοσαρκάζεται άλλη μια φορά στο Instagram του και μας προσφέρει απολαυστικές στιγμές γέλιου.

Ο μόδιστρος που δεν φοβήθηκε να τσαλακωθεί ποτέ, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει με ξανθιά περούκα και γυαλιά «πεταλούδα».

Στο κολάζ που έφτιαξε, έβαλε την φωτογραφία της «σιδηράς κυρίας» των ειδήσεων, την Έλλη Στάη, δίπλα της τον Τάκη Ζαχαράτο που την μιμείται και δίπλα από τον Τάκη τον εαυτό του.

Ο σχεδιαστής ζητά να του απαντήσουμε ποια από τις τρεις περσόνες μας ιντριγκάρει κι εμείς θα απαντήσουμε ότι του δίνουμε τα πρωτεία: «Καλημέρα φιλοι μου… Πάντα θα υπηρετώ το χιούμορ σε συνδυασμό με την “ελλεγκάνσα” και το class! Χτες σε ένα δοκιμαστικό για κάτι που μου πρότειναν να συμμετέχω, που θα συζητηθεί, δοκιμάζοντας διάφορα μαλλιά, βγήκε και αυτή η φωτό μου, όπου έσκασα στα γέλια. Καμία σχέση βέβαια με αυτό που θα προκύψει, άλλωστε δεν κάνω μιμήσεις δεν το’ χω… Όμως πείτε μου ποια από τις τρεις περσόνες σας ιντριγκάρει και γιατί; Αγαπώ Έλλη Στάη και Τάκη Ζαχαράτο» έγραψε στην ανάρτησή του και τα σχόλια έπεσαν βροχή…

https://www.instagram.com/p/B9lglMMl_lK/

Δείτε επίσης: Με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο ο 89χρονος Κώστας Γκουσγκούνης

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This