Σοβαρό ατύχημα για τον Μιχάλη Ιατρόπουλο! Αναβάλλεται η παράσταση «Victims» στην οποία πρωταγωνιστεί

Must Read

Αναβάλλεται η παράσταση «Victims», αλλά όχι λόγω κορονοϊού. Ένα σοβαρό ατύχημα του πρωταγωνιστή Μιχάλη Ιατρόπουλου, ο οποίος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με κάταγμα στο χέρι, προκάλεσε την αιφνίδια, πλην όμως προσωρινή αναστολή του έργου, που ανεβαίνει κάθε Τετάρτη στο θέατρο Studio Κυψέλης.

Οι θεράποντες γιατροί, αφού προσέφεραν στον γνωστό ηθοποιό τις πρώτες βοήθειες, τον ενημέρωσαν πως δεν συντρέχουν λόγοι ανησυχίας αν και εφόσον ακολουθήσει τις οδηγίες τους για πλήρη ακινησία, ξεκούραση και αποχή από τις θεατρικές του υποχρεώσεις.

Πέρα από τους δυνατούς πόνους, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος έπρεπε να αντιμετωπίσει και το ηθικό ζήτημα που προέκυψε, αφού, λόγω της περιπέτειας με την υγεία του, οι παραστάσεις θα ανασταλούν και θα χαθούν μεροκάματα για τα μέλη του θιάσου.

Η επίσημη ανακοίνωση για τον τραυματισμό του πρωταγωνιστή και την αναβολή των «Victims» έγινε από τη διεύθυνση του θεάτρου, χθες το μεσημέρι, στα social media. «Λόγω σοβαρού ατυχήματος (κάταγμα στο χέρι) του ηθοποιού Μιχάλη Ιατρόπουλου, η παράσταση ”Victims” σε σκηνοθεσία Γιώργου Λιβανού, με τους Μιχάλη Ιατρόπουλο και Σόνια Κωτίδου στο Studio Κυψέλης αναβάλλεται προσωρινά. Ευχαριστούμε θερμά για την κατανόηση και συγγνώμη για την αναστάτωση».

Αυτές τις δύσκολες ώρες, ο πρωταγωνιστής και επιχειρηματίας εστίασης στα νότια προάστια έχει κοντά του την Κατερίνα Καλκανά, την αγαπημένη του σύντροφο, η οποία δεν φεύγει λεπτό από το πλευρό του.

Δείτε επίσης: Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 12 Μαρτίου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This