Ο Γιώργος Χρανιώτης έμαθε το φύλο του μωρού που περιμένει! Ποια η αντίδρασή του (video)

Must Read

Ο «πελαργός» φέρνει αγόρι στο σπιτικό του Γιώργου Χρανιώτη και της Γεωργίας Αβασκαντήρα. Το αποκάλυψε η ίδια η γλυκιά σύζυγος του γνωστού ηθοποιού στο πλαίσιο μιας τρυφερής εξομολόγησής της μπροστά στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε!», στο Open.

«Είναι αγοράκι, τώρα που το έχει μάθει και ο μπαμπάς μπορούμε να το πούμε. Γιατί στην αρχή δεν το ήξερε, οπότε έπρεπε να κρατάμε τις ισορροπίες με τον γιατρό. Εγώ το ήξερα, ο Γιώργος δεν το ήξερε γιατί δεν ήθελε να το ξέρει. Το κρατούσαμε όσο μπορούσαμε μυστικό με τον γιατρό. Τώρα, όσο περνά και ο καιρός, το έμαθε. Είναι πολύ χαρούμενος και κάνει όνειρα! Πώς θα κάνουν μαζί σερφ, σκέιτ και διάφορα» είπε η Γεωργία.

Όσο για τα συναισθήματά της τη στιγμή που ο άντρας της αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της στον αέρα του «Your face sounds familiar», όπου διαγωνίζεται; «Ήταν πάρα πολύ συγκινητικό! Ο Γιώργος θα κάνει πάντα κάτι ανατρεπτικό, επειδή όμως ξέρει ότι έρχομαι σε αμηχανία με όλα αυτά, του αρέσει να με πειράζει» σχολίασε η όμορφη χορογράφος.

«Σκεφτόμαστε την πρώτη στιγμή που θα έρθει το μωρό στο σπίτι και θα πρέπει να κάνουμε το πρώτο του μπάνιο! Ανυπομονούμε να το ζήσουμε με όλη του την ευκολία και τη δυσκολία. Ο Γιώργος είναι πολύ γλυκός μαζί μου, με φροντίζει, κάνει όσα πρέπει να κάνει ένας μπαμπάς» πρόσθεσε κατόπιν με χαμόγελο η Γεωργία Αβασκαντήρα.

Δείτε επίσης: Στην Αθήνα ο «Λεωνίδας» Τζέραρντ Μπάτλερ για τα 2.500 χρόνια από τη Μάχη των Θερμοπυλών

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This