Τσάρλι Σιν: «Διεστραμμένες οι καταγγελίες ότι βίασα ανήλικο ηθοποιό σε γυρίσματα»

Must Read

Ως «αρρωστημένες» και «διεστραμμένες» απορρίπτει τις καταγγελίες του πρώην παιδιού-θαύματος Κόρεϊ Φέλντμαν ο Τσάρλι Σιν, που αρνείται ότι βίασε στο πλατό μιας ταινίας έναν άλλον ανήλικο ηθοποιό, ηλικίας 13 ετών, τον Κόρεϊ Χάιμ.

Δείτε επίσης: Η υστερική Naomi Campbell με στολή χημικού πολέμου λόγω Covid-19

Ο διάσημος ηθοποιός μέσω του εκπροσώπου του δήλωσε ότι η επίθεση που αποκαλύπτεται στο ντοκιμαντέρ του Φέλντμαν με τίτλο «My Truth: The Rape of Two Coreys», το οποίο έκανε πρεμιέρα την περασμένη Δευτέρα, δεν συνέβη ποτέ. «Θα παρότρυνα τους πάντες να εξετάσουν την αξιοπιστία της πηγής και να διαβάσουν τι λέει γι’ αυτά η μητέρα του Τζούντι Χάιμ» πρόσθεσε ο εκπρόσωπος του Σιν. Η Χάιμ είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι ο γιος της, που δεν είναι πια στη ζωή, δεν της είχε πει ποτέ κάτι κακό για τον Τσάρλι Σιν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This