Η Κέιτι Χολμς μίλησε για το διαζύγιο από τον Τομ Κρουζ: «Ήταν μια έντονη περίοδος»

Must Read

Σπάνια αναφορά στο διαζύγιό της από τον Τομ Κρουζ έκανε η Κέιτι Χολμς, χαρακτηρίζοντας εκείνη την περίοδο «έντονη».

Μιλώντας στο τεύχος Απριλίου του αμερικανικού περιοδικού «InStyle», η 41χρονη σταρ εξομολογήθηκε το στρες που βίωσε το 2012, κατά τον χωρισμό της από εκείνον, έπειτα από έξι χρόνια γάμου και την απόκτηση ενός παιδιού. «Εκείνη η περίοδος ήταν έντονη. Ήταν στραμμένη πάνω μου η προσοχή πολλών και μέσα σε όλα αυτά είχα κι ένα μικρό παιδί. Περάσαμε και κάποιες αστείες στιγμές. Τόσο πολλά άτομα που δεν ήξερα έγιναν φίλοι μου, και μας βοήθησαν πολύ. Αυτό είναι που αγαπάω στη Νέα Υόρκη» είπε η Χολμς, η οποία είναι μητέρα της 14χρονης πλέον Σούρι Κρουζ.

Δείτε επίσης: Σαν… δυο ξένοι ο Γουίλιαμ και ο Χάρι σε δημόσια συνάντησή τους

«Μια απίστευτη στιγμή, που νομίζω κιόλας ότι έκλαψα, ήταν όταν η Σούρι ήταν 6 ή 7 ετών και έμενε στο σπίτι μιας φίλης όσο εγώ ήμουν σε παράσταση μπαλέτου στο Λίνκολν Σέντερ. Στις 10 το βράδυ με πήρε τηλέφωνο και μου ζήτησε να πάω να την πάρω. Πήρα ταξί και πήγα. Ήταν εξαντλημένη. Την πήρε ο ύπνος στον δρόμο για το σπίτι και, όταν φτάσαμε απέξω, ο οδηγός μού άνοιξε την πόρτα και με βοήθησε να τη βγάλω χωρίς να την ξυπνήσω» ανέφερε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This