Δευτέρα 21/6/2021

Ξεσπά η πρώην βοηθός της Χερντ: «Καλόκαρδος» ο Τζόνι Ντεπ, «σκύλα» η Άμπερ!

Κάθε άλλο παρά θύμα παρουσιάζει την Άμπερ Χερντ η πρώην βοηθός της, η οποία κατηγορεί την πρώην σύζυγο του Τζόνι Ντεπ ότι την κακοποιούσε λεκτικά και ψυχικά έπειτα από κατανάλωση ναρκωτικών και αλκοόλ. Η Κέιτ Τζέιμς περιγράφει την εμπειρία της από τη συνεργασία με τη Χερντ το διάστημα 2012-2015 ως «εφιάλτη» από τον οποίο δεν έχει ακόμα συνέλθει.

Αντίθετα, είχε να πει τα καλύτερα για τον Τζόνι Ντεπ, που εκείνο το διάστημα είχε σχέση με τη Χερντ, περιγράφοντάς τον ως «ήρεμο» και «καλόκαρδο», ο οποίος μάλιστα είχε προσφερθεί να διασκεδάζει τον μικρό γιο της όσο εκείνη δούλευε. Τονίζει στη γραπτή κατάθεσή της εν όψει της έναρξης της δικαστικής διαμάχης ανάμεσα στη Χερντ και στον Ντεπ ότι δεν τον είχε δει ποτέ βίαιο.

Δείτε επίσης: Η υστερική Naomi Campbell με στολή χημικού πολέμου λόγω Covid-19

«Η Άμπερ τακτικά μου ασκούσε λεκτική και ψυχολογική βία και συχνά έβαζε τις φωνές για το παραμικρό. Είχε τυφλά ξεσπάσματα οργής, κατά τη διάρκεια των οποίων κανείς δεν μπορούσε να την ηρεμήσει» αναφέρει, μεταξύ άλλων, η Τζέιμς, η οποία απολύθηκε από τη Χερντ το 2015, τη χρονιά που έγινε ο γάμος της με τον Ντεπ.

Στην κατάθεση αυτή επισημαίνει ότι δούλευε για την ηθοποιό ακόμα και επτά μέρες την εβδομάδα, και μάλιστα πολύ στενά, με αποτέλεσμα να την έχει δει ακόμα και γυμνή. Τονίζει αυτή τη λεπτομέρεια, καθώς, εφόσον την έχει δει γυμνή, είναι σε θέση να καταθέσει ότι δεν διέκρινε ποτέ πάνω της μώλωπα που να επαληθεύει τις κατηγορίες της σε βάρος του Ντεπ ότι την κακοποιούσε εκείνη την περίοδο.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ