Ο Τομ Χανκς «πολεμά» σε καραντίνα τον κορωνοϊό: «Πάμε μέρα με την ημέρα…»

Must Read

Μετά την επίσημη ανακοίνωση τους ότι είναι θετικοί στον COVID-19, το αγαπημένο ζευγάρι του Χολιγουντ, Τομ Χανκς και Ρίτα Ρίτα Γουίλσον, μας ενημερώνουν για την κατάσταση της υγείας τους, καθώς είναι άπειρα τα μηνύματα συμπαράστασης που λαμβάνουν καθημερινά.

Το ζευγάρι ανακάλυψε ότι προσβλήθηκε από την επιδημία, μετά το ταξίδι τους στην Αυστραλία. Τα συμπτώματα που αισθάνθηκαν ήταν παρόμοια με αυτά του κρυολογήματος: πυρετός, αδιαθεσία, πόνοι στους μύες του σώματος και φυσικά βρίσκονται από την πρώτη στιγμή σε καραντίνα, ακολουθώντας αυστηρά τις οδηγίες των γιατρών.

Πριν λίγες ώρες, ο Tom Hanks δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία αυτός και οι σύζυγός του χαμογελούν αισιόδοξοι και δυνατοί: «Γεια σας. Εγώ και η Rita θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εδώ από την Μελβούρνη, που μας φροντίζουν εξαιρετικά. Έχουμε τον covid-19 και είμαστε σε καραντίνα ώστε να μην εξαπλώσουμε την ίωση σε άλλους. Υπάρχουν κάποιοι που μπορεί να κινδυνέψουν με σοβαρή ασθένεια. Πάμε μέρα με την ημέρα. Υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να κάνουμε όλοι μας αν ακούσουμε τις συμβουλές των ειδικών και φροντίσουμε τους εαυτούς μας και ο ένας τον άλλον. Να θυμάστε, παρά τα όσα συμβαίνουν, δεν υπάρχει κλάμα στο μπέιζμπολ…», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα ο διάσημος ηθοποιός.

Δείτε επίσης: Αποχώρησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος από το MasterChef με αδιαθεσία (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This