Η Chrissy Teigen θέλει να αφαιρέσει τα επιθέματα σιλικόνης αλλά φοβάται

Must Read

Το πανέμορφο μοντέλο Chrissy Teigen, μιλώντας πρόσφατα στο βρετανικό περιοδικό «Glamour», αποκάλυψε ότι, όταν ήταν 20 χρονών, είχε κάνει πλαστική στήθους επειδή έκανε πολλές φωτογραφίσεις με μαγιό, αλλά τώρα θέλει να αφαιρέσει τα επιθέματα σιλικόνης.

«Ναι, έκανα πλαστική στο στήθος όταν ήμουν περίπου 20 ετών. Ηταν περισσότερο για τα μαγιό που το έκανα. Σκεφτόμουν πως, αν είναι να ποζάρω ξαπλωμένη, θέλω να είναι στητά. Αλλά μετά, όταν κάνεις παιδιά, γεμίζουν με γάλα και μετά ξεφουσκώνουν, και τώρα την έχω πατήσει» είπε χαρακτηριστικά η Chrissy Teigen. «Ειλικρινά κράτησα το ίδιο μέγεθος, απλά τα γέμισα ώστε να είναι πιο στρογγυλά και σφιχτά» πρόσθεσε με αφοπλιστική ειλικρίνεια.

Το 34χρονο μοντέλο και μητέρα δύο παιδιών δηλώνει πως είναι έτοιμο να αποχωριστεί τα επιθέματα σιλικόνης, αλλά έχει άγχος με την επέμβαση. «Οταν κάνεις παιδιά, σκέφτεσαι τους κινδύνους της επέμβασης. Σκέφτομαι “Δεν είναι αυτός ο τρόπος που θέλω να πεθάνω, σε επέμβαση στήθους”» ανέφερε μεταξύ άλλων η όμορφη Αμερικανίδα, η οποία τόνισε ότι μιλά ανοιχτά για τις πλαστικές της επεμβάσεις για να μη δημιουργεί την εικόνα ότι όλα είναι τέλεια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This