Παρασκευή 18/6/2021

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 14 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ: Προετοιμάστε το έδαφος, αν θέλετε να βάλετε σε εφαρμογή νέα σχέδια στον επαγγελματικό τομέα. Δείξτε προσοχή στα εργασιακά θέματα και προσπαθήστε να φέρετε τα πράγματα στα μέτρα σας, ενισχύοντας συμμαχίες.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι διαπιστώσεις που θα κάνετε για αρκετά πρόσωπα που υπάρχουν στη ζωή σας θα σας χρησιμέψουν σαν οδηγός για τις αποφάσεις και τις ενέργειες που θα κάνετε στη συνέχεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προσπαθήστε για να μην μπερδευτείτε να έχετε ξεκάθαρο μυαλό και να μη βλέπετε μόνο αυτά που σας συμφέρει να δείτε, προσπερνώντας ό,τι δεν σας ικανοποιεί ή είναι αντίθετο προς το όφελός σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αν χρειαστεί, περάστε από «κόσκινο» λόγια που θα σας μεταφέρουν για να μάθετε την αλήθεια. Φανείτε επιφυλακτικοί σε υποδείξεις, συμβουλές και υποσχέσεις, πριν επηρεαστείτε στις αποφάσεις σας.

ΛΕΩΝ: Προσέξτε όταν μιλάτε ποιοι βρίσκονται γύρω σας, γιατί θα είναι πολύ εύκολο αδιάκριτα πρόσωπα να εισβάλουν στη ζωή σας και να σας φέρουν σε δύσκολη θέση με πολύ αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο σύντροφός σας γίνεται πιο συνεργάσιμος και θα σας απαλλάξει από αρκετά βάρη. Ενας κοινός στόχος ή μια επιδίωξη θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά τον έναν στον άλλο.

ΖΥΓΟΣ: Μην κάνετε κατάχρηση της δύναμής σας, γιατί όλοι έχουν όρια και πρέπει να τα σεβαστείτε. Αν κάνετε όλες τις δουλειές που έχετε αφήσει στην άκρη, θα εξαντληθείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ακόμα και αν δεν είναι το καλύτερό σας, πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με πρακτικά ζητήματα. Αποφύγετε περιττά έξοδα, κάνοντας μόνο απαραίτητες αγορές.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δουλέψτε σκληρά για να αποδείξετε την αξία σας, αλλά και για να μη μιλούν πίσω από την πλάτη σας. Πριν καταλήξετε σε αποφάσεις, συζητήστε με άτομα που εμπιστεύεστε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η διάθεσή σας θα φτιάξει αν δραστηριοποιηθείτε και όχι μένοντας αδρανείς. Μην προσπαθήσετε να αλλάξετε γνώμη σε άτομα που είναι αρνητικά απέναντί σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κρατήστε αυτά που έχετε προς το παρόν και μη ρισκάρετε για τα πολλά. Μην παίρνετε τις μετρητοίς ό,τι ακούτε γιατί μπορεί να οδηγηθείτε σε λάθος αποφάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ: Ξαφνικές αλλαγές στον οικογενειακό χώρο μπορεί να σας βγουν σε καλό. Αγνοήστε υποσχέσεις που θα σας δώσουν άτομα που δεν γνωρίζετε, για να μην απογοητευτείτε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ