Κυριακή 13/6/2021

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 15 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ: Αφθονες ευκαιρίες θα παρουσιαστούν στον ερωτικό και τον επαγγελματικό τομέα σας. Η βαθιά συναισθηματική σας φύση θα δοκιμαστεί έντονα από τις παράξενες συμπτώσεις και, όπως φαίνεται, τα γεγονότα θα σας αιφνιδιάσουν. Δείξτε σθένος ψυχής, επιμονή στους σκοπούς σας και καλλιεργήστε περισσότερο την ελπίδα και τη θετική σκέψη. Προσπαθήστε να προσαρμοστείτε ακόμη και σε καταστάσεις που δεν σας αρέσουν ή δεν σας κάνουν να νιώθετε άνετα. Διώξτε την ανασφάλεια που έχετε μερικοί από εσάς, επειδή δεν έχετε τις αποδείξεις που ηθικά χρειάζεστε από τη συμπεριφορά του ερωτικού συντρόφου σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Παρεξηγήσεις και αντιθέσεις με τα οικογενειακά και αγαπημένα σας άτομα θα πρέπει να απουσιάζουν, γιατί αλλιώς θα νιώσετε μόνοι και απογοητευμένοι. Πρέπει να κάνετε αλλαγές, καθώς η προσωπική ζωή σας σάς θυμίζει να ξεπεράσετε κάποιες ιδέες και να ακολουθήσετε τις εσωτερικές σας ανάγκες. Μερικές αρχές σας είναι αναχρονιστικές και κάποιες άλλες τις έχετε προδώσει από συμφέρον. Πάρτε τις τελικές αποφάσεις σας για να πάρουν τέλος τα πειράματα που κάνετε με εναλλακτικές στρατηγικές και καταγράψτε τα αποτελέσματα με ακρίβεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην είστε σπασμωδικοί στις ενέργειές σας, ειδικά αν έχετε κατά νου να προβείτε σε επίσημες συμφωνίες. Μια σχετική ασάφεια θα υπάρχει και στις επαγγελματικές σας σχέσεις, οπότε οργανωθείτε, τακτοποιήστε εκκρεμότητες και φανείτε προνοητικοί. Επεξεργαστείτε κατάλληλα τις σχέσεις σας, κάνοντας μια καλή αρχή για να ξορκίσετε τις δυσκολίες. Δείξτε σοβαρότητα γιατί για ό,τι συμβαίνει δεν υπάρχουν υπαίτιοι και καθένας θα πρέπει να αναλάβει εξίσου τις ευθύνες του. Συνδυάστε τις ιδέες σας με τις συμβουλές και προτάσεις φίλων που έχουν αποδείξει ότι έχουν γούστο για να απογειώσετε τη διάθεσή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μάθετε να στέκεστε στα πόδια σας χωρίς να περιμένετε οπωσδήποτε βοήθεια από τους άλλους. Απαιτείται να ενηλικιωθείτε και να αποκτήσετε ελευθερία κινήσεων και επιλογών. Ομως, μην το κάνετε με αντιδραστικό και επαναστατικό τρόπο και μάλιστα χωρίς λόγο, αλλά αφού αποδείξετε ότι ξέρετε τι θέλετε και τι περιμένετε. Οποιεσδήποτε αλλαγές προκαλούν έντονο στρες και αβεβαιότητα. Μπορεί να μην πέσετε ψυχολογικά, αφού έχετε την προδιάθεση να βελτιώσετε τη ζωή σας. Με δυναμική αντιμετώπιση θα ενεργοποιήσετε την αδρεναλίνη στο σώμα σας. Προσέξτε μόνο να μην αναλώνεστε εδώ και εκεί, αλλά να τη διοχετεύσετε συνειδητά για την ανανέωσή σας.

ΛΕΩΝ: Ο,τι αλλαγές προβλέπονται στον εργασιακό τομέα σας δεν θα γίνουν απλώς επειδή θα έρθουν, αλλά περισσότερο επειδή πρόκειται να αλλάξετε τη στάση σας απέναντι στα επαγγελματικά σας θέματα. Στον οικονομικό τομέα θα συνεχίσετε να είστε αγχωμένοι από ορισμένα εμπόδια που σας κουράζουν αρκετά και δεν σταματούν να εμφανίζονται. Ενεργήστε με πρωτοτυπία και με σωστές διασυνδέσεις. Δώστε μεγαλύτερη προσοχή και σημασία στις επαφές με τους συνεργάτες σας, ακόμη και σε αυτούς που σας αντιμετωπίζουν με φθόνο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είναι απαραίτητη ανάγκη να ισορροπήσετε για να μην κάνετε το λάθος να ανοίξετε για αλλού τα πανιά σας, ενώ η σχέση σας έχει ακόμα πορεία μπροστά της. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου διανύετε μια εύθραυστη εποχή στα ερωτικά σας θέματα. Εχετε την ανάγκη να σας αγαπούν και να σας προσφέρονται, αλλά, από την άλλη, δεν έχετε την υπομονή και την ανοχή που χρειάζεται για μια νέα ερωτική ιστορία. Αφήστε τον εαυτό σας να κάνει μια νέα γνωριμία και ζήστε κάτι ξεχωριστό που, ακόμα και αν δεν θα είναι μόνιμο, θα είναι θετικό ως εμπειρία.

ΖΥΓΟΣ: Εμβαθύνετε στις ερωτικές προδιαγραφές της σχέσης σας και τις αντιλήψεις. Ακόμα και αν υπάρξουν κάποιες απογοητεύσεις που θα δημιουργήσουν ένα συναισθηματικό κενό, αυτό θα επιβάλλει ένα πιο λογικό μοντέλο προσέγγισης. Η ωριμότητα της επαφής χωρίς πείσματα και εγωισμούς θα σας δείξει τι ακριβώς συμβαίνει και θα ανακουφιστείτε. Οι ευθύνες επί των εξελίξεων θα διαμοιραστούν δίκαια και η ερωτική σας ζωή θα αρχίσει να γίνεται καλύτερη. Εξυπηρετήστε τις βασικές ανάγκες σας περιφρουρώντας τη σχέση με τον σύντροφό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μη γίνεστε εριστικοί και θα αισθανθείτε την ένταση του έρωτα και τη φρεσκάδα που μπορεί να σας δώσει μια ανανεωμένη σχέση. Το καυτό σεξαπίλ σας και ο έκδηλος ερωτισμός σας θα καίνε καρδιές, ενώ δεν αποκλείεται ο συγκλονιστικός έρωτας που θα ζήσετε να καταλήξει σε σχέση ζωής. Γεφυρώστε μέσα από συζητήσεις ευαίσθητες ή φιλικές τυχόν διαφορές, χωρίς να χάσετε τον αισθησιασμό και τη γοητεία σας. Δείτε με σοβαρότητα ένα φλερτ, όμως μην το επιδιώξετε μόνο και μόνο για να μην έχετε μοναξιά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η αποδοχή που θα εισπράττετε από τους άλλους θα είναι μεγάλη, γι’ αυτό καλό είναι να έχετε τον νου σας απέναντι σε εκείνους που μπορεί να θελήσουν να σας εκμεταλλευτούν, ώστε αν τυχόν προκύψουν προβλήματα σε μεταγενέστερο επίπεδο να μπορέσετε να τα προλάβετε. Εάν αισθανθείτε κάποια στιγμή την επιθυμία για ανανέωση, αλλαγή και περισσότερη ατομική ελευθερία, μην κάνετε το λάθος να τις ψάξετε δεξιά και αριστερά, αλλά μέσα στην ίδια τη σχέση σας και καλλιεργήστε την επαφή με τον σύντροφό σας ώστε αυτή να γίνει πιο ελεύθερη, ειλικρινής και φιλική.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η ικανότητά σας να μπορείτε να δημιουργείτε φιλίες θα σας βοηθήσει να γνωρίσετε σημαντικά άτομα και όσοι βρίσκονται κοντά σας θα αισθάνονται όμορφα. Οσοι είστε ακόμα αδέσμευτοι θα βοηθηθείτε να ξεκινήσετε ώριμες και αληθινές σχέσεις που θα σας ωθήσουν να γίνετε πιο πρόθυμοι να επενδύσετε σε μια μόνιμη σχέση και να δουλέψετε σταθερά πάνω σε αυτή. Το πλανητικό σκηνικό ευνοεί τις σοβαρές προθέσεις και όχι τις επιφανειακές και εφήμερες δραστηριότητες. Οι δεσμευμένοι θα έχετε σημαντικές ευκαιρίες για να αναβαθμίσετε την ποιότητα της σχέσης με τον σύντροφό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι συνθήκες στην ερωτική ζωή σας θα γίνουν πιο σταθερές, οπότε δεν θα πρέπει να δώσετε βαρύτητα στις παρεξηγήσεις και τις διαφορές που θα προκύψουν με τον σύντροφό σας. Ο έντονος ερωτισμός σας θα λειτουργήσει θετικά, μονιμοποιώντας μια κατάσταση που ήδη υπάρχει. Μια σειρά από καινούργιες παραστάσεις θα ανανεώσει τη συναισθηματική σας ζωή. Ισως κάποιες οικογενειακές καταστάσεις να έχουν αρνητικό αντίκτυπο πάνω στη σχέση σας, όμως στο χέρι σας είναι να δημιουργήσετε μια πιο αρμονική ατμόσφαιρα, λύνοντας όσο πιο γρήγορα μπορείτε τις αντιπαραθέσεις που θα προκύψουν.

ΙΧΘΥΕΣ: Τολμήστε να αναλάβετε κάποιες πολύ σημαντικές πρωτοβουλίες που από καιρό θέλατε να πάρετε, αλλά διστάζατε. Προσθέστε στη σχέση σας περισσότερη ειλικρίνεια, αυθορμητισμό και συντροφικότητα. Το έδαφος θα γίνει πιο γόνιμο, ακόμα και αν οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις πρέπει προσωρινά να σας απομακρύνουν από τον σύντροφό σας. Να θυμάστε μόνο ότι είναι απαραίτητο να κρατήσετε ανεπηρέαστη τη σχέση σας από τα καθημερινά προβλήματα και τις υποχρεώσεις που θα βγαίνουν στην επιφάνεια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ