Πούλησε την «OKTO» για 40… μύρια ο εφοπλιστής Θόδωρος Αγγελόπουλος! (video)

Must Read

Έξι χρόνια μετά την απόκτησή του από τα διάσημα Ιταλικά ναυπηγεία ISA, ο Θόδωρο Αγγελόπουλο πούλησε την πολυτελή θαλαμηγό του «ΟΚΤΟ» για 40.000.000 ευρώ!

Πρόκειται για την τρίτη θαλαμηγό που πουλάει ο -παθιασμένος με το yachting- επιχειρηματίας την τελευταία δεκαετία, καθώς αρέσκεται στο να αλλάζει συχνά σκάφος, πουλώντας πάντα το «παλιό» σε υψηλή τιμή.

Η είδηση της πώλησης της μήκους 66 μέτρων custom made θαλαμηγού, ανέβηκε σε συγκεκριμένη ιστοσελίδα μεγάλης εταιρίας πριν από τρεις εβδομάδες, η οποία ανακοίνωνε την αγορά του yacht για λογαριασμό πελάτη της. Η ταυτότητα του τελευταίου παρέμεινε άγνωστη, όπως και το τίμημα για την αγορά αυτού του εκπληκτικού σκάφους, το οποίο ήταν ευρέως γνωστό στην Ελλάδα.

H είδηση της πώλησης αναπαράχθηκε αμέσως στα μεγάλα sites που ασχολούνται με το αντικείμενο, όπως το Boat International, στο άρθρο του οποίου, πάντως, ο Θόδωρος Αγγελόπουλος δεν κατονομάζεται. Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο site, για την κατασκευή του «OKTO» χρησιμοποιήθηκαν τα καλύτερα υλικά, τη σχεδίαση ανέλαβε η Valiicelli Yacht Design και την εσωτερική διακόσμηση ο εκλιπών, πλέον, μετρ του είδους Alberto Pinto.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εξάλλου, το τίμημα της αγοράς του σκάφους, το οποίο φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2017, κατά την διάρκεια των διακοπών του ζεύγους Αγγελόπουλου στο Ιόνιο, ανήλθε στα 40.000.000 ευρώ!

Εξπέρ σε τέτοιου είδους deals ο Έλληνας εφοπλιστής

Το 2010, εξάλλου, είχε πουλήσει το εντυπωσιακό «Alfa Nero», μήκους 82 μέτρων, για περίπου 130.000.000 ευρώ, ενώ ανάλογη τιμή είχε πιάσει και το «Sunrays», μήκους 85 μέτρων, που το διαδέχθηκε. Σύμφωνα με ειδήμονες, ο διακεκριμένος επιχειρηματίας θεωρείται εξπέρ σε αυτού του είδους τα deals, αφού πάντα καταφέρνει να πουλάει, όταν το εκάστοτε σκάφος έχει πιάσει την καλύτερη δυνατή τιμή.

OKTO ΘΑΛΑΜΗΓΟΣ

Το «ΟΚΤΟ», το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει 11 επιβάτες, είχε βγει για πώληση από το 2017, από διάφορους οίκους, αλλά, τελικά, το deal έκλεισε ο πλέον φημισμένος εξ αυτών, οι Camper & Nicholsons Inernational, με την εκπληκτική αυτή θαλαμηγό να καταλήγει στην Althaus Luxury Yachting, η οποία ενεργούσε για λογαριασμό του νέου τυχερού ιδιοκτήτη, ο οποίος, πάντως, δεν επιθυμούσε να δημοσιοποιηθεί το όνομα του.

Την ίδια στιγμή θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι ο Θόδωρος Αγγελόπουλος έχει παραγγείλει νέο σκάφος σε διάσημο ναυπηγείο, το οποίο θα είναι σίγουρα εξίσου εντυπωσιακό. Αν, μάλιστα, αληθεύουν οι φήμες για ένα νέο project, το οποίο παραπέμπει σχεδιαστικά σε κάτι πολύ ιδιαίτερο, είναι σίγουρο ότι, μόλις εμφανιστεί στις ελληνικές θάλασσες, θα αφήσει ξανά κόσμο με το στόμα ανοιχτό!

  • Δείτε βίντεο με την απίθανη θαλαμηγό «OKTO»:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This