Οι… εκατομμυριούχοι του εγχώριου Instagram!

Must Read

Στην εποχή της κυριαρχίας του Instagram και των influencers, υπάρχουν, όπως είναι φυσικό, και εκείνοι που κάνουν το μεγαλύτερο… «γκελ» στον κόσμο.

Και, όσο πιο διάσημοι, εμφανίσιμοι και εξοικειωμένοι με τα social media, ώστε να μάς… «βομβαρδίζουν» σχεδόν καθημερινά με posts και stories, τόσο περισσότεροι οι followers.

Στην εγχώρια showbiz, τέσσερις είναι, μέχρι στιγμής εκείνοι που έχουν ξεπεράσει, το… 1.000.000 πιστούς ακολούθους! Δύο άντρες και δύο γυναίκες.

Η Ελένη Μενεγάκη, η απόλυτη βασίλισσα της πρωινής ζώνης, δεν θα μπορούσε παρά να είναι η μία.

Η Ελένη Φουρέιρα, που μάς έχει κάνει να βλέπουμε πυρκαγιά και να φωνάζουμε… «fuego» αντί για «φωτιά», είναι η δεύτερη.

Ο τρίτος είναι Άκης Πετρετζίκης, ο οποίος, έχει καταφέρει να προχωρήσει τόσο πολύ στην καριέρα του, ώστε κοντεύουμε να ξεχάσουμε ότι κάποτε υπήρξε ο «πρώτος Έλληνας Master Chef».

Και ο τέταρτος είναι ο… Ανδρέας Γεωργίου!

Ο Ελληνοκύπριος ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης, μπορεί για πολλούς να αποτελεί έκπληξη. Όχι όμως και για όσους παρακολουθού(σα)ν φανατικά «Τατουάζ» και «Μπρούσκο».

Εσείς τους ακολουθείτε;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This