Η Έμη Λιβανίου μίλησε για το δύσκολο διαζύγιο και τον δάσκαλό της Τέρενς Κουίκ (video)

Must Read

Η Έμη Λιβανίου Ζησιοπούλου που το τελευταίο διάστημα λείπει από τα φώτα της τηλεόρασης αλλά δίνει τον δημοσιογραφικό της παλμό μέσω ειδικών ηλεκτρονικών εκδόσεων, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη. Η δημοφιλής δημοσιογράφος έκανε αποκαλύψεις για την προσωπική και επαγγελματική της πορεία.

Η Έμυ αποθέωσε τη συνεργασία της με τον σπουδαίο δάσκαλο δημοσιογραφίας, τον Τέρενς Κουίκ: «Πολύ σπουδαίος δάσκαλος της δημοσιογραφίας, πολύ σημαντικός άνθρωπος. Ο Τέρενς ετοιμαζόταν να παρουσιάσει την πρωινή εκπομπή στο STAR, το οποίο τότε συστεγαζόταν με το Alter 5 όπου εγώ βρισκόμουν. Ήμασταν όλοι μαζί, STAR και Alter 5, σε ένα κτίριο. Οπότε κάπως έτσι με είχε δει και έκανα ένα δοκιμαστικό. Αφού ξεκινήσαμε την εκπομπή, η οποία δεν είχε στην αρχή καλές τηλεθεάσεις αλλά πήγε πάρα πολύ καλά στη συνέχεια, ο Τέρενς είχε την φαεινή ιδέα να κάνουμε ταξίδια και αυτό πούλαγε. Ξεκίνησε με μια δυσκολία και απογειώθηκε όμως. Πήγε πάρα πολύ καλά και ήμασταν η πρώτη εκπομπή στα νενανικά κοινά. Την αγάπησε ο κόσμος από την ιδέα του Τέρενς να κάνουμε ταξίδια με άκοπο και αμοντάριστο ρεπορτάζ. 24/7 ήμασταν μαζί! Εννοείται ότι κάποια στιγμή θα έχεις ένταση. Αυτές οι πέντε εντάσεις είναι δυνατόν μια τέτοια πορεία, μια τέτοια ευκαιρία, ακόμα και η τωρινή όποια αναγνωρισιμότητα έχω, έχει να κάνει με τα τότε ωραία χρόνια

Όσο για την προσωπική της ζωή, η ίδια αποκάλυψε ότι μετά το διαζύγιό της δεν σκέφτεαι τον γάμο: «Είμαι καλά στη ζωή μου, ισορροπημένη, δεν σημαίνει ότι για να είσαι καλά πρέπει να παντρευτείς. Δεν σημαίνει ότι για να είσαι καλά πρέπει να το κάνεις εξώφυλλο ή πρέπει να είσαι χέρι χέρι στην πλατεία Συντάγματος, μπορείς να είσαι πάρα πολύ καλά και να το κρατάς για σένα και το βράδυ να έχεις τη συντροφιά που πρέπει» δήλωσε.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=203&v=ig6huZG8sYE&feature=emb_title

Δείτε επίσης: Τέλος στην αγωνία του Γιάννη Σπαλιάρα! Γύρισε πίσω στην Ελλάδα (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This