Πώς «διαβάζει» τα παιδιά της η Φαίη Σκορδά από την καραντίνα

Must Read

Η αγαπημένη Φαίη Σκορδά που βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό, βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες σε καραντίνα, ενώ όπως δήλωσε μέχρι στιγμής δεν έχει έντονα συμπτώματα και αισθάνεται πολύ καλά.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια ανέφερε ότι έκανε το τεστ μαζί με τα παιδιά της (που βγήκαν αρνητικά) αμέσως μόλις έμαθε ότι κάποιος γνωστός της είχε έρθει σε επαφή με ασθενή, όπως και δυο συνάδελφοί της από το Your Face Sounds Familiar, που επίσης ήρθαν σε επαφή επίσης με κρούσμα κορωνοϊού.

Η Φαίη μένει σε καραντίνα στο δωμάτιό της, ενώ είναι πολύ προσεκτική όταν κινείται μέσα στο σπίτι για να μην μεταδώσει τον ιό στα παιδιά της, τα οποία φυσικά μένουν μαζί της και συνεχίζουν το διάβασμα για το σχολείο τους.

Η παρουσιάστρια φροντίζει να ελέγχει τις ασκήσεις που κάνουν στο σπίτι, ενώ δημοσίευσε και μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται να τσεκάρει τις εργασίες των αγγλικών του με γάντια, πριν τις αφήσει ξανά έξω από την πόρτα της για να τις πάρει ο μικρός.

Με βιβλία και πολύ διάβασμα, η Φαίη περνάει τις ώρες που βρίσκεται απομονωμένη και εμείς της ευχόμαστε κουράγιο και δύναμη!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This