Ξεσπά η Φαίη Σκορδά για όσους σχολιάζουν αρνητικά το ταξίδι της στο Μιλάνο με τον Νίκο Ηλιόπουλο (video)

Must Read

Η Φαίη Σκορδά που ήταν το δεύτερο κρούσμα που έγινε γνωστό στην ελληνική showbiz μετά την Χριστίνα Μπόμπα, δέχτηκε καταιγισμό μηνυμάτων και σχολίων, με τα περισσότερα να είναι κακεντρεχή και αρνητικά! 

Η  Φαίη Σκορδά που βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι της, μίλησε κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση αναφορικά με το ταξίδι της στο Μιλάνο στο οποίο την συνόδευσε ο σύντροφός της, Νίκος Ηλιόπουλος.

Η ίδια εξήγησε ότι μένει σπίτι και δεν έχει κανένα σύμπτωμα μέχρι στιγμής, ενώ αισθάνεται πολύ καλά. Η αγαπημένη παρουσιάστρια σχολίασε ότι έκανε το τεστ μαζί με τα παιδιά της (που βγήκαν αρνητικά) αμέσως μόλις έμαθε ότι κάποιος γνωστός της είχε έρθει σε επαφή με ασθενή, όπως και δυο συνάδελφοί της από το Your Face Sounds Familiar, που ήρθαν σε επαφή επίσης με κρούσμα κορωνοϊού.

Όσο για τον καταιγισμό σχολίων που την κατηγορούν επειδή επέλεξε να ταξιδέψει στην Ιταλίαμ η ίδια απάντησε: «Αισθάνομαι ότι θίγεται η ευσυνειδησία μου και αυτό δεν το επιτρέπω. Ταξίδεψα Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου. Την ώρα που ταξίδευα δεν είχε ανακοινωθεί κανένα κρούσμα στην Ευρώπη. Δεν θα ρίσκαρα ποτέ για μένα, για τους συνεργάτες μου, δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Είμαι πάρα πολύ σοβαρός άνθρωπος σε τέτοια θέματα, σε θέματα υγείας. Μόλις έφτασα, και αυτά μπορούν να τσεκαριστούν, με πήρε η μαμά μου στο αεροδρόμιο, και μου είπε ότι στο Μιλάνο, εγώ ταξίδεψα στη Ρώμη, ακούστηκε ότι υπάρχουν αυτά τα κρούσματα. Επέστρεψα το πρωί της Κυριακής. Δεν έχω μαντικές ιδιότητες, δεν το ήξερα. Πάντως δεν είναι του χαρακτήρα μου να έκανα ένα ταξίδι ενώ γνώριζα ότι αυτό θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο εμένα, τα παιδιά μου, την οικογένειά μου και τους συνεργάτες μου. Ο σύντροφός μου έκανε το τεστ και είναι αρνητικό».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This