Έχετε δει ποτέ 2 εκατομμύρια δολάρια; Ο Floyd Mayweather μάς δείχνει τα… δικά του! (video)

Must Read

Ο Floyd Mayweather έκανε την πιο εξωφρενική επίδειξη πλούτου, αναρτώντας στο Instagram δύο βιντεάκια όπου παρουσιάζει 2 εκατομμύρια δολάρια σε ρευστό.

Και το κάνει με απαράμιλλο στυλ, καθώς έχει… «απλώσει» τα χαρτονομίσματα, τα οποία είναι σε δεσμίδες των 100 δολαρίων, πάνω σε ένα μεγάλο τραπέζι!

Μάλιστα, πέρα από το ρευστό, ο Mayweather, επιδεικνύει την… τεράστια χρυσή καδένα που φοράει στο λαιμό του, το χρυσό ρολόι Arnold Schwarzengger limited edition στο δεξί χέρι, αλλά και τη μεγαλύτερη τσάντα Chanel που κυκλοφορεί στην αγορά.

Ο διάσημος διοργανωτής πυγμαχικών αγώνων και πρώην επαγγελματίας μποξέρ, ο οποίος φημίζεται για την εμμονή του στο να επιδεικνύει τα «λούσα» του, όμως, όλο αυτό δεν το κάνει για φιγούρα.

Κάθε άλλο.

Όπως διευκρινίζει στο σχόλιο που συνοδεύει τα βιντεάκια, το κάνει για να εμπνεύσει τους followers του.

Όπως, δηλαδή, τα κατάφερε εκείνος να γίνει πλούσιος και διάσημος, δουλεύοντας σκληρά, νόμιμα και ξεπερνώντας όλες τις αντιξοότητες, αυτό επιθυμεί να καταφέρουν και όσοι τον ακολουθούν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This