Τρόποι για να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή στην… «καραντίνα»

Must Read

Την περίοδο του #μένουμε σπίτι, εκτός από το καθάρισμα, το διάβασμα και τις άπειρες ταινίες/σειρές που θα δούμε στον καναπέ μας, είναι μια ευκαιρία αναθερμάνουμε την ερωτική σχέση με τον σύντροφό μας. Δείτε το σαν την αφορμή που τόσο καιρό ψάχνατε για να απομονωθείτε, ή σαν την καλοκαιρινή περίοδο διακοπών για την οποία ανυπομονείτε όλο τον χρόνο να φτάσει. Και φυσικά μην ξεχνιέστε! Απολυμάνετε τα χέρια σας σωστά πριν τα κατευθύνετε στις ερωτογενείς σας ζώνες!

«Φτιάξτε ατμόσφαιρα»

Δώστε αισθησιασμό στον χώρο σας με ένα αρωματικό κερί ή stick, ένα λαμπατέρ που μπορείτε να τυλίξετε γύρω του ένα κόκκινο ύφασμα (εάν δεν έχετε χρωματιστή λάμπα), ανανεώστε τον καναπέ σας με ένα καθαρό κάλυμμα που είχατε καιρό να χρησιμοποιήσετε, και φυσικά βάλτε μουσική!

«Ρόλοι και  παιχνίδια»

Προσπαθήστε να αποβάλλετε το συναίσθημα από την καθημερινή σας ζωή για λίγο και αναλάβετε ρόλους! Μιμηθείτε το ύφος των ταινιών του Stanley Kubrick, όπως το «Μάτια Ερμητικά Κλειστά» και διαλέξτε έναν χαρακτήρα που σας εκφράζει περισσότερο, είτε με πιο «αθώα» χαρακτηριστικά είτε με ύφος αποπλάνησης. Για όσους δεν έχουν πανικοβληθεί από την εξάπλωση της πανδημίας, μπορείτε να δοκιμάσετε τον/την γιατρό που παρακολουθεί τον /την ασθενή που βρίσκεται στην καραντίνα μέρες και αισθάνεται ασυγκράτητος/η. Φυσικά μην ξεχνάτε τα επιτραπέζια παιχνίδια που μπορούν να γίνουν αφορμή για ένα «καυτό» έπαθλο για τον νικητή, όπως πχ, αισθησιακό μασαζ.

«Μακριά τα χέρια»

Όχι δεν είναι για την αποφυγή μετάδοσης μικροβίων αλλά για να προσθέσετε έναν βαθμό δυσκολίας στο παιχνίδι. Δώστε στο ταίρι σας το δικαίωμα να σας βλέπει μόνο, να μιλάει, να γεύεται αλλά όχι να αγγίζει, και όταν δεν υπακούει, μπορείτε να γίνετε πιο αυστηροί/ες και να επιβάλλετε μια «τιμωρία» κάθε φορά που σας παρακούει… Μπορείτε εναλλάξ να «απαγορεύσετε» κάποια άλλη από τις αισθήσεις, όπως για παράδειγμα η όραση, και να δέσετε τα μάτια του/της συντρόφου σας με κάποιο ύφασμα.

«Μίλα μου ψιθυριστά»

Χαμηλώστε τον τόνο της φωνής σας και πείτε ψιθυριστά όσα θέλετε να εκφράσετε. Η περιοχή του αυτιού και του λαιμού είναι ερωτογενείς ζώνες οπότε μπορείτε να πετύχετε έναν εκρηκτικό συνδυασμό.

«Τσακωθήκατε; Μην χάσετε την ευκαιρία»

Εντάσεις και τσακωμοί που βασανίζουν καθημερινά τα ζευγάρια, ειδικά σε περίοδο «καραντίνας» με τον εγκλεισμό να οξύνει την κατάσταση,  μπορεί να οδηγήσουν στους πιο έντονους οργασμούς! Εκμεταλλευτείτε όλη αυτή την ένταση που σας προκάλεσε ο θυμός και γίνεται οι δύο «ένα» στο κρεβάτι όπου θα επιβληθεί ο/η ισχυρότερος/η για να βγουν κερδισμένοι και οι δύο.

«Αλκοόλ»

Σερβίρετε στον/στην σύντροφό σας ένα ποτήρι αλκοόλ της αρεσκείας σας (εφόσον φυσικά δεν υπάρχουν περιορισμοί από θέματα υγείας), και βάλτε πάγο στο ποτό σας. Μια μικρή μερίδα αλκοολ μπορεί να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε αλλά και να αποτελέσει ένα ερωτικό παιχνίδι με τα παγάκια, το στόμα σας και το σώμα σας.

«Ασκήσεις Kegel»

Όπως όλοι οι μύες, έτσι και οι μύες του πυελικού εδάφους αποδυναμώνονται με την πάροδο των ετών και πρέπει να τους γυμνάζουμε. Ξαπλώστε στο έδαφος και δοκιμάστε να σφίξετε  τους μύες για κάποια 3 δευτερόλεπτα. Χαλαρώστε και επαναλάβετε. Οι ασκήσεις Kegel προσφέρουν πιο έντονους οργασμούς και προστατεύουν τους άντρες από τη στυτική δυσλειτουργία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This