Μαγειρική, παζλ και… βόλτες για την Βάσω Λασκαράκη τις μέρες του κορωνοϊού

Must Read

Φουλ της μαγειρικής, παζλ, βόλτες με την τετράποδη Ρόζα και επικοινωνία με φίλους και γνωστούς μέσω τηλεφώνου.

Αυτή είναι η καθημερινότητα της Βάσως Λασκαράκη, του συζύγου της Λευτέρη Σουλτάτο και της κορούλας που απέκτησε με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Ο γνωστός σεφ δίνει… ρεσιτάλ στην κουζίνα τους, ενώ η μικρή και η μαμά της ενώνουν εκατοντάδες κομματάκια παζλ. Ενίοτε το ζευγάρι κάνει μικρές, κοντινές εξορμήσεις στη φύση για χάρη του σκύλου του, ενώ καταφέρνουν όλοι μαζί να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες του υπουργείου Υγείας, μένοντας στο σπίτι.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Έρωτας μετά» δημοσίευσε και σχετικές φωτογραφίες στο Instagram, προτείνοντας στους χιλιάδες followers της αντίστοιχους διασκεδαστικούς τρόπους για να αντιμετωπίσουν τον εγκλεισμό λόγω της πανδημίας.

Δείτε επίσης: Καραντίνα… live από τον Θοδωρή Μαραντίνη κάθε βράδυ στις 18:00

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This