Πέμπτη, 4 Μαρτίου 2021

Tα ζώδια σήμερα 21 Σάββατο Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ: Αρκετές φορές οι απόψεις σας ενδέχεται να σοκάρουν τους γύρω σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να τις λέτε και πολύ περισσότερο να τις υποστηρίζετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Αφού ξέρετε καλά ότι δεν θέλετε και ούτε μπορείτε να συμβιβαστείτε με τις απαιτήσεις των άλλων όσες προσπάθειες και να κάνετε, δεν υπάρχει λόγος να πιεστείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Να είστε λίγο πιο σκληροί στο επικοινωνιακό κομμάτι προκειμένου να περάσετε τις απόψεις σας, αλλά στις κοινωνικές υποχρεώσεις σας ίσως να μην είστε τόσο σαφείς και ξεκάθαροι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις συνεργασίες σας. Κάνοντας ή εκφράζοντας το οτιδήποτε την κατάλληλη στιγμή θα γλιτώσετε από μπελάδες αλλά και εντάσεις.

ΛΕΩΝ: Οι επιπλέον προσπάθειες που θα κάνετε για την επαγγελματική σας εξέλιξη θα είναι άκρως αποτελεσματικές για να κερδίσετε ακόμα και υποθέσεις που θεωρούσατε χαμένες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τα πάντα είναι πιθανά σε αυτή τη ζωή και ακόμα και οι πιο δύσπιστοι θα αναγκαστείτε να το πιστέψετε, αφού θα πάρετε μια καλή γεύση και μάλιστα στον συναισθηματικό σας τομέα.

ΖΥΓΟΣ: Καταλάβετε ότι η τάση σας να τα έχετε όλα η τίποτα θα απομυζήσει όλη την ενέργειά σας, οπότε προτιμήστε να αποδεχτείτε ότι πρέπει να τελειώσετε με ανοιχτά θέματα προτού κάνετε μια νέα αρχή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αυξήστε τις εξόδους σας και αναπτύξτε τον κοινωνικό σας κύκλο για να επωφεληθείτε ακόμα και από κάποιες τυχαίες συναντήσεις που μπορούν να γίνουν η αιτία καινούργιων επαφών και γνωριμιών.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Υπάρχουν οι προϋποθέσεις να απαλλαγείτε από τις όποιες ενοχλήσεις έχετε και να φορτίσετε τις μπαταρίες σας, αρκεί και εσείς να φροντίσετε να είστε συνεπείς με τον εαυτό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ανανεωθείτε, κάντε αλλαγές στην εμφάνισή σας, αλλάξτε τρόπο διατροφής ή συνήθειες που μειώνουν τις αντοχές σας και θα μείνετε έκπληκτοι με το αποτέλεσμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βάλτε σε εφαρμογή σχέδια ή ιδέες που έως τώρα παρέμεναν στην άκρη, καθώς η τύχη θα είναι αρκετά κοντά σας για να τα προωθήσετε και να βρείτε συμπαραστάτες για την υλοποίησή τους.

ΙΧΘΥΕΣ: Απαλλαγείτε από ό,τι σας βαραίνει ψυχολογικά και οργανώστε καλύτερα τον χρόνο και τις δυνάμεις σας για να γίνετε περισσότερο αποδοτικοί.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ