Πέμπτη, 4 Μαρτίου 2021

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 22 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ: Λάβετε υπόψη σας ότι το άγχος δεν οδηγεί πουθενά και επιδιώξετε τάχιστα την οργάνωση του χρόνου σας όσον αφορά τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες, η πορεία των οποίων θα γίνει κάποια στιγμή διαφορετική από αυτή που περιμένατε. Θα ακούσετε διάφορα για ανθρώπους που γνωρίζετε και θα ζήσετε συμβάντα που θα σας προκαλέσουν έκπληξη. Μην απογοητεύσετε με τη συμπεριφορά σας φίλους και συνεργάτες. Αμυνθείτε σθεναρά απέναντι σε εχθρούς και ανταγωνιστές. Προστατεύστε τον εαυτό σας και τον ψυχικό σας κόσμο από «σκοπευτές» και αμέσως μετά φροντίστε για την ασφάλεια της καριέρας σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Κινηθείτε ώριμα και με λογική, ώστε να μη χάσετε το μέτρο και προβείτε σε υπερβολές. Θα πρέπει να θυμάστε πως, όσο και αν οι συνθήκες σας ευνοούν, θα είναι πολύ εύκολο να προκληθούν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις τόσο με τους συνεργάτες όσο και με τον σύντροφό σας. Προσπαθήστε να μην έχετε μεγάλες απαιτήσεις από τους άλλους, γιατί ίσως βγουν στην επιφάνεια εκκρεμότητες του παρελθόντος που δεν είχατε καταφέρει να κλείσετε οριστικά ή ίσως ζήσετε τις συνέπειες από λάθη συμπεριφοράς που έγιναν στον εργασιακό σας χώρο. Ενισχύστε εκ νέου τα επαγγελματικά σας με νέες ιδέες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η ευχάριστη τροπή που θα πάρουν τα επαγγελματικά σας σχέδια θα σας κάνει να ακολουθήσετε μια νέα τακτική στις συνεργασίες και στα έξοδά σας. Οι ιδέες σας μπορούν να αποδειχθούν επικερδείς και θα τα καταφέρετε, αν πείσετε και τους πιο επιφυλακτικούς συνεργάτες σας. Οσοι από εσάς δεν είστε τόσο φιλόδοξοι θα μπορέσετε να περάσετε το μεγαλύτερο διάστημα του μήνα σε ευχάριστες φιλικές συντροφιές, να διασκεδάσετε, ακόμα και να ταξιδέψετε κάπου. Οι τελευταίες ημέρες θα είναι σημαντικές, ενώ η συναισθηματική σας ζωή θα περάσει μερικές σύντομες, αλλά δυνατές δοκιμασίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αξιοποιήστε τις θετικές επιδράσεις που θα έχετε από τις συζητήσεις προς όφελός σας, προσέχοντας την τάση που έχετε να βάζετε πάνω απ’ όλα τον εαυτό σας, γιατί η επιθυμία σας να βρίσκεστε διαρκώς στο επίκεντρο της προσοχής μπορεί να σας κάνει να συμπεριφέρεστε λανθασμένα. Με τη βοήθεια της τύχης, που ποτέ δεν σας εγκαταλείπει, έχετε καταφέρει να κλείσετε αρκετές τρύπες, ώστε να μην αποδιοργανωθείτε τελείως. Στον εργασιακό σας χώρο δώστε προσοχή στον τρόπο που διαπραγματεύεστε με τους συνεργάτες σας για να μη δυσκολέψουν οι επαφές μεταξύ σας.

ΛΕΩΝ: Εάν συνεχίσετε να σκέφτεστε μόνο τον εαυτό σας, είναι σίγουρο ότι το μόνο που θα καταφέρετε είναι να δημιουργήσετε αντιπάθειες. Παραδεχθείτε τις αδυναμίες σας και, αν χρειαστεί να είστε πιο διαλλακτικοί, ειδικά με τα άτομα της οικογένειάς σας για να συμβιβάσετε τα αντίθετα, κάντε το. Θα υπάρξουν και πρόσωπα του περιβάλλοντός σας που θα σας βοηθήσουν. Ανοιχτείτε και εκφράστε με περισσότερη άνεση τα συναισθήματα, τις επιθυμίες, τις σκέψεις, τις ιδέες και τα επιχειρήματά σας. Ο μοναδικός συνδυασμός ερωτισμού και αισθησιασμού που έχετε σας κάνει πολύ ελκυστικούς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Διαθέτετε πάντα εκείνο το γλυκό και φιλικό χαμόγελο που σας κάνει αρεστούς σε όλους. Οπότε μην αφεθείτε στις αρνητικές επιρροές, που θα μπορούσαν να σας προκαλέσουν μια ψυχοσωματική υποτονικότητα. Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας, κοιμηθείτε όσο μπορείτε περισσότερο και αν προκύψουν μικρά προβλήματα υγείας, μην τα αμελήσετε. Κάντε πράγματα που σας ευχαριστούν πραγματικά για να μην έχετε το άγχος που σας προκαλεί η καθημερινότητα. Ο τομέας που συναντάει πρόβλημα είναι ο οικονομικός σας, καθώς δεν διαχειρίζεστε καθόλου συνετά τα χρήματά σας.

ΖΥΓΟΣ: Το ομαδικό πνεύμα σε συνδυασμό με τις εξαιρετικές δημόσιες σχέσεις θα είναι τα «όπλα» σας για να ξεπεράσετε τις δυσκολίες και να συμβάλετε σε μια αργή, αλλά σταθερή ανάκαμψη. Η προσωπικότητά σας εντυπωσιάζει, ακόμα και αν περνάτε δύσκολα. Εκμεταλλευτείτε το όσο μπορείτε. Η ποιότητα και η δομή των σχέσεών σας θα μεταβάλλει κατά κάποιο τρόπο τη ζωή σας, επομένως είναι σημαντικό να ξέρετε πολύ καλά τι θέλετε από τον εαυτό σας, από τους άλλους και από το μέλλον σας για να επιδιώξετε νέους και εφικτούς στόχους, χωρίς να παρασυρθείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ανήκετε σε εκείνους που ποτέ δεν χάνουν το ενδιαφέρον τους για φλερτ και συνεχίζετε ακάθεκτοι τις ονειροπολήσεις σας για να βρείτε τον έρωτα που θα σας αλλάξει τη ζωή. Δεν αποκλείεται αρκετοί από εσάς να ερωτευτείτε τρελά, καθώς παραμένετε αθεράπευτα ρομαντικοί. Ισως η μέρα για τα ερωτικά σας να μην είναι τόσο ήρεμη, αλλά μέσα στην ταλαιπωρία που θα υποστείτε θα σας δώσει δυνατές γεύσεις χαράς. Να θυμάστε πως ακόμα και αν οι ικανοποιήσεις που θα λάβετε είναι στιγμιαίες, δεν σημαίνει πως πρέπει να γίνετε αντιδραστικοί και να απογοητευτείτε ή να κλειστείτε στον εαυτό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι γνωριμίες που θα κάνετε θα είναι πολλές, ενδιαφέρουσες και γοητευτικές, αλλά και εσείς δεν πάτε πίσω. Οι αδέσμευτοι αφεθείτε στη χαρά του έρωτα, όμως προσέξτε μην μπλεχτείτε στα δίχτυα του, γιατί μπορεί να πληγωθείτε, αν δεν έχετε διαλέξει σωστά. Κάποια πράγματα είναι απαραίτητο να γίνουν και τα μηνύματα που παίρνετε είναι ουσιαστικά σχετικά με τι πρόκειται να ακολουθήσει. Τα στοιχεία που πρέπει να καταπολεμήσετε για να βγείτε νικητές στον συναισθηματικό σας τομέα είναι οι αυταπάτες που τρέφετε και οι ιδιοτροπίες που έχετε στον έρωτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οσοι είστε δεσμευμένοι κρατηθείτε και αντισταθείτε στο να καταφύγετε σε μια παράλληλη ερωτική σχέση, που θα αναστατώσει την ήδη ταραγμένη ζωή σας. Εάν η σχέση που διατηρείτε έχει υποστεί κάποιες φθορές, αυτός θα είναι ακόμη ένα χτύπημα, που θα την γκρεμίσει οριστικά, καθώς θα είναι αδύνατο να διατηρηθεί. Σκεφτείτε καλά πριν παρασυρθείτε, γιατί μαζί θα αλλάξει και η ψυχολογική σας διάθεση, με αλλεπάλληλα σκαμπανεβάσματα. Διατηρείστε τη γέφυρα επικοινωνίας με τον ερωτικό σας σύντροφο. Η μέρα θα έχει κάποιες δοκιμασίες για εσάς και τα πρόσωπα που σας περιτριγυρίζουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσεγγίστε ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν στην πρόοδό σας, κάνοντας συζητήσεις, γνωριμίες, επαφές και δίνοντάς τους ιδέες και προτάσεις ώστε να υλοποιηθούν αρκετά από τα σχέδιά σας. Θα αναγκαστείτε να αναθεωρήσετε πολλά πράγματα που σας απασχολούν και να βρείτε νέο τρόπο έκφρασης ή και επιλογής σ’ όλη την γκάμα των σχέσεών σας. Για αρκετά μεγάλο διάστημα ενεργούσατε σύμφωνα με τα πρέπει της ερωτικής και της συντροφικής σας ζωής, όμως το μεγάλο ερώτημα που είχατε, αν και ο σύντροφός σας κάνει το ίδιο, παραμένει. Ανακαλύψτε εάν μιλάτε την ίδια γλώσσα με το έτερόν σας ήμισυ.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι περισσότεροι από εσάς θα δεχθείτε εξωτερικές επιδράσεις, που θα σας ωθήσουν στη ματαίωση κάποιου σχεδίου. Απομονωθείτε προκειμένου να βρείτε λύσεις σε ό,τι σάς απασχολεί, αλλά και για να κάνετε έναν απολογισμό ζωής. Στις δύσκολες στιγμές γίνετε περισσότερο διαλλακτικοί, αποφεύγοντας το εριστικό πνεύμα και κάθε είδους υπερβολή. Δεχθείτε τις αλλαγές που θα γίνουν χωρίς να είστε καχύποπτοι, αλλά προσπαθήστε να προσαρμοστείτε όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Θα ανανεωθεί θετικά η ζωή σας, αλλά δεν θα πρέπει να αγνοήσετε τις υποδείξεις που σας κάνουν οι άλλοι.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ