Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: «Όταν ήμουν στο λύκειο η μάνα μου είχε βρει κοκαΐνη στο γραφείο μου»

Must Read

«Η μάνα μου είχε βρει κοκαΐνη στο γραφείο μου». Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την περιπέτειά της με τα ναρκωτικά έκανε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου στην εκπομπή του Alpha «Αυτοψία». Μιλώντας στον δημοσιογράφο Αντώνη Σρόιτερ εξομολογήθηκε ότι ξεκίνησε να κάνει χρήση σε ηλικία μόλις 14 ετών. «Τέλη γυμνασίου, αρχές λυκείου, η πρώτη εμπειρία ήταν με το τσιγάρο. Οι πρώτες φορές ήταν φανταστικά, που λες “ποπό, τι κάνω”. Ποτέ, όμως, δεν κατηγόρησα κανέναν για ό,τι έκανα στη ζωή μου. Ήταν επιλογή μου, ήθελα να το κάνω» σημείωσε η κόρη της αξέχαστης ηθοποιού Ζωής Λάσκαρη και του ποινικολόγου Αλέξανδρου Λυκουρέζου.

«Πιστεύω ότι το τσιγάρο είναι το άνοιγμα για να πας στα επόμενα. Τουλάχιστον έτσι όπως το βίωσα εγώ. Το πιστεύω πάρα πολύ γιατί μου συνέβη. Μετά το τσιγάρο θες κάτι παραπάνω… Να δεις τι είναι η κοκαΐνη, τι σου προκαλεί. Υπήρχε στην παρέα μου κι εγώ απλά κάποια στιγμή ήθελα να δοκιμάσω. Δοκίμασα, μου άρεσε και έκανα για κάποιο διάστημα. Όταν έμεινα μόνη μου, εκεί ξέφυγε η κατάσταση» εξομολογήθηκε.

Δείτε επίσης: Ολυμπία Χοψονίδου: «Οριακά γλυτώσαμε το πρόστιμο των δέκα ατόμων»

Όσο για την αντίδραση των γονιών της μόλις ενημερώθηκαν για τον εθισμό της στις ουσίες; «Στο λύκειο, σαν τιμωρία, η μητέρα μου έβγαλε την πόρτα από το δωμάτιό μου -ως έφηβη, που το μόνο πράγμα που θες είναι να κλείνεις την πόρτα και να είσαι μόνος σου- γιατί είχε βρει κοκαΐνη στο γραφείο μου. Η τιμωρία της ήταν να μην έχω ιδιωτικότητα και να μου βγάλει την πόρτα για περίπου έξι μήνες» αποκάλυψε η Μαρία Ελένη, ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξης ανέφερε: «Η μητέρα μου ήξερε τι γινόταν στο περίπου. Άκουγε για μένα, αλλά μετά τα 18 δεν μπορούσε να μου κάνει κάτι πιο δραστικό. Όταν σταμάτησα, η μητέρα μου το έμαθε. Πήγα και στον πατέρα μου. Το θυμάμαι ακριβώς. Ήμασταν στο σπίτι στο Κολωνάκι, ο πατέρας μου ήταν ξαπλωμένος στο κρεβάτι και πήγα στο δωμάτιο και του είπα μπαμπά έχω κάνει αυτό, αυτό κι αυτό. Ο μπαμπάς μου έπαθε σοκ. Είναι ένας άνθρωπος που δεν καπνίζει, δεν πίνει ούτε αλκοόλ».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This