Το μήνυμα της πρώην Μις Υφήλιος, Κορίνας Τσοπέη προς τη νεολαία: «Να σταματήσουν τις selfies και να νοιαστούν για τον συνάνθρωπό τους»

Must Read

Έγκλειστη στη βίλα της στο Λος Άντζελες, παρέα με τα δύο σκυλάκια της, βρίσκεται η Κορίνα Τσοπέη, από τη στιγμή που άρχισαν να εμφανίζονται κρούσματα κορωνοϊού και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Η Μις Υφήλιος 1964, η οποία έκανε καριέρα και ως ηθοποιός σε Ελλάδα και ΗΠΑ, τον τελευταίο καιρό αποφεύγει οποιαδήποτε δημόσια εμφάνιση, τόσο στα φιλανθρωπικά γκαλά με τα οποία ασχολείται εδώ και πολλά χρόνια, όσο και γενικότερα, παρά το γεγονός ότι έχει τρεις γιατρούς με… περγαμηνές στον στενό κύκλο της!

Με τον μεγαλύτερο γιο της Άντριου
με τον μεγαλύτερο γιο της, Άντριου

Όπως δήλωσε στην «Espresso», αυτή την εποχή «ξαναβρίσκει τον χαμένο της εαυτό», κάνοντας πράγματα που όλο και πιο σπάνια έβρισκε χρόνο να κάνει μέχρι σήμερα. «Από την περασμένη Παρασκευή είμαι μόνη με τα δύο σκυλάκια μου. Δεν βλέπω κανέναν άνθρωπο και απλώς χαζεύω τηλεόραση. Κάνω πράγματα που είχα καιρό να κάνω, όταν δεν υπήρχε η πανδημία. Καθάρισα την ντουλάπα μου, έδωσα ρούχα, τσάντες και παπούτσια που δεν φοράω πια. Το γραφείο μου είναι μια χαρά τώρα», μας είπε.

Με τα τέσσερα εγγόνια της Πέτρα, Έλλη, Λούκα και Μίκα
αγκαλιά με τα τέσσερα εγγόνια της, Πέτρα, Έλλη, Λούκα και Μίκα!

Διαβάστε επίσης: Φασίνα, jogging και διάβασμα: Το… κινηματογραφικό ημερολόγιο καραντίνας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη! (video)

Και συνέχισε, λέγοντας: «Επίσης παρακολουθώ τα ελληνικά νέα. Βλέπω κυρίως την εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” και τη Θέκλα από την Κύπρο. Δυστυχώς, είμαστε στα χειρότερα χρόνια που θυμάμαι και, επιτέλους, η νεολαία πρέπει ν’ αλλάξει τροπάριο. Αντί να βγάζουν συνεχώς selfies και να τις ανεβάζουν στα social media, πρέπει να σκεφτούν και κάποιον άλλον, τον συνάνθρωπό τους. Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε, για ένα καλύτερο αύριο. Να είστε όλοι σας καλά εύχομαι και, πάνω απ’ όλα, ασφαλείς».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This