Μόνη κι έρημη… η Ελένη Μενεγάκη σε άδειο πλατό ύστερα από τη διακοπή της εκπομπής της

Must Read

Σαν να μην έφτανε που βρέθηκε μόνη κι έρημη σε άδειο πλατό χθες το πρωί, κατηγορήθηκε κιόλας δημόσια ότι «σκέφτεται το παραδάκι» αυτές τις δύσκολες ώρες που διανύουμε.

Η καθημερινή εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν από τις λίγες ψυχαγωγικού χαρακτήρα που δεν… κατέβασαν ρολά την προηγούμενη εβδομάδα λόγω των εξελίξεων στο μέτωπο του κορωνοϊού. Από τη στιγμή που η διοίκηση του σταθμού αποφάσισε να τη συνεχίσει, η Ελένη -ως σωστή επαγγελματίας- παρέμεινε στο πόστο της, προσαρμόζοντας τη θεματολογία της και χαμογελώντας με αισιοδοξία στους τηλεθεατές της.

Ωστόσο, χθες το πρωί, μετά και την απαγόρευση της κυκλοφορίας, η παρουσιάστρια έφτασε στο στούντιο και δεν βρήκε κανέναν από τους συνεργάτες της. Το γεγονός αποκάλυψε η ίδια, ποστάροντας στο Instagram μια φωτογραφία της από το άδειο πλατό, περίπου μία ώρα πριν από την έναρξη της εκπομπής της. Μιας εκπομπής που τελικά δεν βγήκε στον αέρα, κάτι που προφανώς αποφασίστηκε τελευταία στιγμή.

«Για λόγους πρόληψης και δεδομένου ότι ο Alpha θέτει πάνω απ’ όλα την υγεία των ανθρώπων του, η εκπομπή “Ελένη” δεν θα μεταδοθεί σήμερα, Δευτέρα 23 Μαρτίου, προκειμένου να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα και να γίνουν ιατρικές εξετάσεις σε συνεργάτες της εκπομπής» αναφέρεται σε ανακοίνωση του σταθμού που εκδόθηκε, την οποία κοινοποίησε και η ίδια η Μενεγάκη σε σχόλιο της ανάρτησής της με τη φωτογραφία της στο στούντιο.

Η ίδια μάλιστα έγραψε χαρακτηριστικά: «Δεν θα έχουμε πρόγραμμα μέχρι νεωτέρας», σχόλιο με το οποίο ταυτίζονται και οι δικές μας πληροφορίες. Η «Ελένη» λοιπόν δεν θα βγει στον αέρα ούτε σήμερα, Τρίτη, αλλά ούτε και αύριο, που είναι 25η Μαρτίου.

Όσο για τα σχόλια κάτω από την ανάρτησή της στο άδειο στούντιο, ήταν φυσικά αμέτρητα. Όμως, ένα ενόχλησε την παρουσιάστρια. «Η Μενεγάκη στην κοσμάρα της. Αρκεί να μη χάσει το παραδάκι» έγραψε μία follower. «Κανένας εργαζόμενος δεν μπορεί να αποφασίσει μόνος του να φύγει από την εργασία του. Είδατε εσείς να έχει ανακοινωθεί κάπου ότι τα ΜΜΕ θα κλείσουν; Πώς θα το κάνω εγώ από μόνη μου; Γιατί γίνεστε τόσο σκληρή; Λέτε εγώ να μην ανησυχώ για τα παιδιά μου; Να μη θέλω να μείνω σπίτι μου; Δεν αποφασίζω εγώ. Λυπάμαι που σας το χαλάω, αλλά αυτή είναι η αλήθεια» της απάντησε.

Δείτε επίσης: Σε κατ’ οίκον καραντίνα για 14 μέρες ο πρωτότοκος γιος της Τατιάνας Στεφανίδου (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This