Ο Σταμάτης Κραουνάκης και η Κέλλυ Κελεκίδου κυκλοφόρησαν το καινούργιο τους τραγούδι «Βασανίζομαι»

Must Read

Μουσική έκπληξη από τον Σταμάτη Κραουνάκη. Ο εκκεντρικός συνθέτης μπήκε στο στούντιο με την Κέλλυ Κελεκίδου και το αποτέλεσμα προέκυψε άκρως… βασανιστικό!

Έχοντάς αποδείξει και στο παρελθόν ότι δεν βάζει όρια στις συνεργασίες του, καθώς έχει συμπράξει καλλιτεχνικά και με τους Γιώργο Μαζωνάκη και Κατερίνα Στανίση, ο Σταμάτης επέλεξε ακόμη μία φορά μια τραγουδίστρια πίστας, δημιουργώντας το κομμάτι «Βασανίζομαι», σε μουσική και στίχους δικούς του.

Το «Βασανίζομαι» είναι ένα δυνατό ζεϊμπέκικο, το οποίο αποκαλύφθηκε με video που ανέβασε η δισκογραφική εταιρία της τραγουδίστριας, η Panik Platinum, στο YouTube. Σε αυτό βλέπουμε την Κέλλυ Κελεκίδου, τον Σταμάτη Κραουνάκη και όλους τους συντελεστές στο studio ηχογράφησης.

Να σημειωθεί πως οι δύο καλλιτέχνες γνωρίζονται κι έχουν πολύ καλή σχέση μεταξύ τους. Πέρυσι μάλιστα η Κέλλυ είχε παρακολουθήσει την επιτυχημένη μουσική παράσταση του συνθέτη «Όλοι Ένα – Φίλα με».

Δείτε επίσης: Η εγκυμονούσα Νικολέττα Ράλλη «μένει σπίτι» και… ρεμβάζει από την ταράτσα της

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This