Η Έλενα Χριστοπούλου έστειλε sms και πήγε να κάνει τεστ για τον κορωνοϊό 

Must Read

Μετά από 13 ημέρες σε καραντίνα στο σπίτι της, η αγαπημένη κριτής του «My Style Rocks» αποφάσισε να κάνει το τεστ για τον κορωνοϊό. Η fashion editor εξομολείται μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι έστειλε sms στο 13033, για να κατευθυνθεί σε ιατρικό κέντρο ώστε να εξακριβώσει ότι δεν είναι φορέας του ιού. Με χιούμορ μάλιστα, αναφέρει ότι φόρεσε τυρμπάν για να μην φαίνεται η άβαφη ρίζα της και το σημάδι από τα μαξιλάρια που έχει μείνει στο κεφάλι της μετά από τόσες ημέρες που είναι ξαπλωμένη στον καναπέ. 

Η δημοσίευσή της:

«Έστειλα το sms μου για να βγω, έβαλα το τυρμπαν μου γιατί η ρίζα έχει φτάσει στα αυτιά και η μαξιλαρια πίσω στα μαλλιά από τον καναπέ έχει γίνει σαν την πλατεία Κολιάτσου.. Βάφτηκα λίγο γιατί το χρώμα στο πρόσωπο μου μετά από 13 ημέρες μέσα ..είναι λευκό σαν το έχεις πλύνει με εύρηκα. Έβαλα άρωμα .. σκέφτηκα 5 λεπτά τι να φορέσω .. δεν έχω παχύνει γιατί έβαλα ένα τζιν που μπήκε χωρίς να σκιστεί, πάλι καλά * πήρα και έναν καφέ απ έξω που μου φαίνεται νέκταρ .. πήγα να κάνω προληπτικά το τεστ για να δω που βρίσκομαι και που πατώ και πάλι μέσα στο σπίτι μου! Και όλα μοιάζουν σαν να τα κάνω για πρώτη φορά!!! Εύχομαι όλοι να βγούμε καλύτεροι .. από τα σπίτια μας», έγραψε.

https://www.instagram.com/p/B-Ma5hvlUWp/

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This