MasterChef: Διέρρευσαν η τελική εξάδα και οι δύο φιναλίστ! (video)

Must Read

Τι κι αν έχουν σταματήσει τα γυρίσματα του «MasterChef» λόγω κορωνοϊού; Οι ιθύνοντες του Star πριν… πεινάσουν μαγείρεψαν, όπως λέει και ο σοφός λαός μας.

Φαίνεται λοιπόν ότι το στοκ των επεισοδίων που έχουν συγκεντρώσει φτάνει τουλάχιστον μέχρι τον ημιτελικό του ριάλιτι κι έτσι δεν ανησυχούν ιδιαίτερα, αφού οι τηλεθεατές θα συνεχίσουν να το απολαμβάνουν στους δέκτες τους και τις επόμενες εβδομάδες, οι οποίες -σύμφωνα με τους ειδικούς- θα είναι κρίσιμες για την εξάπλωση ή όχι της θανατηφόρας νόσου επί ελληνικού εδάφους.

Και μπορεί οι διαγωνιζόμενοι να βρίσκονται πλέον στην ασφάλεια των σπιτιών τους, όμως οι εξελίξεις στο «MasterChef» τρέχουν, με τον διαγωνισμό να συνεχίζει να «χτυπά» υψηλά νούμερα τηλεθέασης, ειδικά στο δυναμικό κοινό, αφού πρόκειται για φρέσκο προϊόν κι όχι κάτι «μπαγιάτικο» που προβάλλεται σε επανάληψη.

Μετά και την αποχώρηση του Δήμου, στα επεισόδια που μεταδίδονται τώρα από το Star, 13 φιλόδοξοι μάγειρες έχουν μείνει στο παιχνίδι και δίνουν μάχη για να φτάσουν στον τελικό. Σύμφωνα με πληροφορίες, ωστόσο, τα πρόσωπα που βρίσκονταν στο ριάλιτι όταν ανακοινώθηκε η διακοπή των γυρισμάτων εξαιτίας της πανδημίας και επέστρεψαν προσωρινά στα σπίτια τους ήταν μόλις έξι.

Θέλετε και το σπόιλερ; Φυσικά το έχουμε: H Μαρία Μπέη, ο Δηµήτρης Μπέλλος, ο Σταύρος Γεωργίου, ο Γιώργος Λασκαρίδης, ο Σταύρος Βαρθαλίτης και ο Τζον Λέβι Ριάνο είναι αυτοί που, όπως φαίνεται, ανήκουν στην τελική εξάδα του φετινού «MasterChef».

Μάλιστα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open πήγαν χθες το σπόιλερ ένα βήμα παραπέρα, λέγοντας και τους δύο φιναλίστ που θα διεκδικήσουν το έπαθλο.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε συνεργάτιδα του «Ευτυχείτε!», στον τελικό θα διασταυρώσουν τις κουτάλες τους ο Σταύρος Γεωργίου και ο συνονόματός του Σταύρος Βαρθαλίτης. Για να δούμε…

Δείτε επίσης: Σε challenge κατά του ιού η Ειρήνη Παπαδοπούλου έκανε «γλόμπο» τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This