Η Ελεονώρα Μελέτη υπενθυμίζει στις ευπαθείς ομάδες να μην ξεχνούν το «ασπίδα» τους

Must Read

Η Ελεονώρα Μελέτη εκτός από τις αποκαλυπτικές της συνεντεύξεις στα «Μεσάνυχτα», μοιράζεται με τους ακόλουθούς της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπως και στο blog της, συμβουλές για ευ ζην, διατροφή, σπορ αλλά και μαγειρική.

Η αγαπημένη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια που περνάει στιγμές με την οικογένειά της, μένοντας σπίτι, λόγω των έκτακτων μέτρων για την αποφυγή εξάπλωσης της πανδημίας,  βρίσκει χρόνο να γυμναστεί αλλά και να μοιραστεί μια προσωπική της εμπειρία αναφορικά με τις ευπαθείς ομάδες.

Η Ελεονόρα απευθύνεται στους ανθρώπους με διαβήτη τύπου 2 και συμβουλεύει ότι η άσκηση είναι η ασπίδα τους που σε συνδυασμό με σωστή διατροφή, βοηθούν στην εξισορρόπηση του σακχάρου του αίματος:

«Το μήνυμα που ακολουθεί είναι πολύ σημαντικό καθώς αφορά μια μεγάλη μερίδα κόσμου που ίσως δεν το γνωρίζουν, αλλά ανήκουν σε ευπαθή ομάδα! Αναφέρομαι στους ανθρώπους με διαβήτη τύπου 2, είναι ωστόσο σημαντικό να το διαβάσετε όλοι!

Από τότε που άνθρωπος του στενού μου οικογενειακού περιβάλλοντος διαγνώστηκε με διαβήτη τύπου 2, όλοι είχαμε μπει σε μια διαδικασία τακτικού ιατρικού ελέγχου! Κάθε φορά λοιπόν που παίρναμε τα αποτελέσματα των εξετάσεων μας, θυμάμαι τον γιατρό να μας λέει: «Μπράβο! Είστε θηρία!!! Όσο κάνετε σωστή διατροφή και ασκείστε, μη φοβάστε τίποτα!»
Από τότε η άσκηση έχει γίνει τρόπος ζωής! Ασπίδα προστασίας για τον οργανισμό και την υγεία μου! Ακόμα και τώρα που όλοι μένουμε σπίτι, είναι ευκαιρία για εμένα να ξεκλέψω έστω και λίγα λεπτά τη μέρα, για να κάνω άσκηση όπως μπορώ και όσο μου το επιτρέπουν οι συνθήκες. Με απλές ασκήσεις που δυναμώνουν το σώμα και γυμνάζουν την καρδιά βοηθώντας στη σωστή κυκλοφορία του αίματος.

Η γυμναστική δεν έκανε ποτέ κακό σε κανέναν! Τώρα που μένεις σπίτι, μην κάτσεις στον καναπέ και δώσε λίγο κίνηση στη ζωή σου! Νιώσε την ευεξία του να ιδρώνεις και να αποβάλεις από το σώμα σου τοξίνες και από την ψυχή σου συναισθηματικά σκουπίδια! Η άσκηση και η σωστή διατροφή είναι βασικοί πυλώνες της υγείας…»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This