Stella von Schöneberg: Η Ελληνίδα «Lady Gaga» της Γερμανίας (video)

Must Read

Η «Lady Gaga» της Γερμανίας κατάγεται από την Ελλάδα και εντυπωσιάζει με τις extreme εμφανίσεις της! Η Στέλλα, όπως είναι το μικρό της όνομα, γεννήθηκε στο Βερολίνο από Έλληνες γονείς και πολλά χρόνια μετά μετακόμισε στην Αθήνα, όπου δραστηριοποιήθηκε για ένα μεγάλο διάστημα στον τομέα των επιχειρήσεων. Ωστόσο πριν από λίγα χρόνια αποφάσισε να μετακομίσει ξανά στη Γερμανία, δημιουργώντας την persona Stella Von Schöneberg, ένα electro pop είδωλο της underground μουσικής σκηνής!

Η Στέλλα μιλάει στην εφημερίδα «Espresso» και στον Βαγγέλη Καράλη:

«Το Stella Von Schöneberg είναι το καλλιτεχνικό μου όνομα, το οποίο σημαίνει η Στέλλα από το Schöneberg (μια cult περιοχή του Βερολίνου όπου έζησα ως παιδάκι)» λέει η ίδια στην «Espresso» για την περσόνα που έχει δημιουργήσει. Η Stella Von Schöneberg είναι μια διεθνής καλλιτέχνιδα με ελληνικές ρίζες. Βλέπει τη μουσική ως ένα πείραμα και μια εξέλιξη σε μια ατελείωτη και άγνωστη διαδρομή.

Oι επιρροές

«Η μουσική μου κατατάσσεται στην Electro-Pop σκηνή, με house επιρροές και με lifestyle μηνύματα τα οποία με απασχολούν. H μουσική μου απευθύνεται σε καλλιτέχνες, σχεδιαστές, ανθρώπους των τεχνών, σε clubbers και στην LGBT κοινότητα. Τα πρώτα μου ερεθίσματα στο τραγούδι ήταν με τη βυζαντινή μουσική, που από εκεί έμαθα να τραγουδάω. Αργότερα επηρεάστηκα και από τους oriental ήχους» συνεχίζει αναλύοντας τα της τέχνης της και αποκαλύπτοντας τις επιρροές της.

Για ποιο λόγο η Stella θέλει να προκαλεί μέσα από τις εμφανίσεις της; Είναι ένας τρόπος marketing ή μια καλλιτεχνική της ανάγκη επικοινωνίας με το κοινό: «Οχι, για εμένα δεν είναι marketing. Στις δημόσιες εμφανίσεις μου θέλω να μεταδίδω όλα τα έντονα ερεθίσματά μου, ως μηνύματα. Εμπνέομαι από την ίδια τη ζωή με τα πάντα της! Μπορεί να είναι χαρά, λύπη, η θάλασσα, η πόλη, οι μειονότητες… Επιδιώκω να κάνω το κοινό να σκεφτεί! Ο καθένας θα εισπράξει αυτό που έχει ανάγκη. Αυτό είναι και το μυστήριο!» εξηγεί.

Η εκκεντρική persona αναφέρεται και στον χαρακτηρισμό «Lady Gaga της Γερμανίας», ο οποίος της αποδόθηκε στη διάρκεια συνέντευξής της σε μουσικό κανάλι του εξωτερικού, αλλά και στην πιο extreme εμφάνιση που έχει κάνει μέχρι σήμερα: «Είχα δώσει συνέντευξη σε κάποιο μουσικό κανάλι του Βελγίου που εκπέμπει και στη Γερμανία. Εκεί με αποκάλεσαν Lady Gaga της Γερμανίας. Και έμεινε… Η εμφάνισή μου που ξεχωρίζω μέχρι σήμερα είναι αυτή που είχα κάνει στην Ινδία, που φορούσα ένα φόρεμα-κουτί. Ηταν ένα φόρεμα με τέσσερις διαφορετικές πλευρές και τη δυνατότητα να φορεθεί ως τέσσερα διαφορετικά outfits κατά τη διάρκεια του προγράμματος με κάποια δεξιοτεχνία στη χορογραφία» λέει.

Η Stella Von Schöneberg έχει κυκλοφορήσει συνολικά 11 albums και σήμερα βρίσκεται στο studio ετοιμάζοντας το νέο της κομμάτι, που αναμένεται να ακουστεί δυνατά σε όλα τα καλοκαιρινά clubs: «Πριν από το καλοκαίρι θα κυκλοφορήσει το νέο μου album στην Αμερική. Το “My King” σε στίχους και μουσική της Ilona Creemers, και η ενορχήστρωση έχει γίνει από τον Κωνσταντίνο Παντζή. Είναι ένα ιδιαίτερο clubbing κομμάτι, το οποίο σίγουρα από το καλοκαίρι θα παίξει σε πολλά hot clubs στον κόσμο» μας λέει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This