Λάκης Γαβαλάς: «Το κράτος δέσμευσε όλα τα χρήματα που πήρα στο My Style Rocks» (video)

Must Read

Ο αγαπημένος σχεδιαστής μόδας και κριτής του ριάλιτι «My Style Rocks»,μένει στο σπίτι και φροντίζει να μας φτιάχνει την διάθεση μέσω Instagram δημοσιεύοντας στιγμιότυπα από την ρουτίνα του στο σπίτι. Στολίζοντας με λουλούδια και κυρίως τουλίπες τις άπειρες τσάντες που έχει από την συνεργασία του με την Ηermès, ο Λάκης Γαβαλάς περνάει δημιουργικά τον χρόνο του και κάνει διαλογισμό και προσωπική ανασκόπηση.

Μιλώντας στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά «Πρωινό», ο Λάκης Γαβαλάς εκμυστηρεύτηκε ότι όλα τα χρήματα που έχει κερδίσει μέχρι στιγμής έχουν δεσμευθεί από το κράτος για τα χρέη του: «Θα σας πω κάτι που είναι δραματικό αλλά και ευχάριστο μαζί. Στο My Style Rocks που ήμουν ως τώρα, ότι χρήματα πήρα, όλα τα χρήματά μου μού τα πήραν. Τη δεύτερη μέρα που ξεκίνησαν τα γυρίσματα ήρθαν από το κράτος και είπαν ότι είναι δεσμευμένα τα χρήματα του Γαβαλά. Πήραν τα χρήματα, έχουν πάρει ακίνητα, μακάρι να πάρουν και όλα τα άλλα… Το χρέος δεν τελειώνει γι’ αυτούς», δήλωσε ο Λάκης Γαβαλάς.

Όσο για τον αν αντέχει τον εγκλεισμό της καραντίνας, ο «δοκιμασμένος» μόδιστρος απάντησε με χιούμορ: «Μην ξεχνάς ότι έχω κάνει και 15 μήνες φυλακή. Αυτή η φυλακή τώρα είναι υπερλουσάτη, σε σχέση με αυτήν που έχω ζήσει και για τον λόγο που την έζησα. Γιατί ο λόγος τώρα είναι άλλος, διαφορετικός».

https://www.youtube.com/watch?time_continue=14&v=uPmt81-lBVk&feature=emb_title

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This