Η Ντόλι Πάρτον δωρίζει 1 εκατ. δολάρια για το εμβόλιο του κορωνοϊού

Must Read

Η αγαπημένη Αμερικανίδα τραγουδίστρια της country, Ντόλι Πάρτον αποδεικνύει πάντα ότι είναι ευαισθητοποιημένη και στηρίζει συχνά με δωρεές διάφορες κοινωνικές ομάδες.

Η Ντόλι Πάρτον, που κρατούσε συντροφιά στους μικρούς της φίλους στο Instagram με διαβάζοντας από το σπίτι της παιδικά παραμύθια, τώρα προχωρά και με δωρεά 1.000.000 δολαρίων, ενισχύει την έρευνα για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Η τραγουδίστρια ανακοίνωσε την ευχάριστη είδηση από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έκανε αναφορά στον δρ. Naji Abumrad  που δουλεύει στο Ινστιτούτο Λοιμωδών και Ανοσολογίας του πανεπιστημίου Βάντερμπιλτ στο Νάσβιλ:

«Ο επί πολλά χρόνια φίλος μου δρ. Naji Abumrad που συμμετέχει στην έρευνα του πανεπιστημίου Vanderbilt εδώ και χρόνια, με ενημέρωσε πως κάνουν σημαντική πρόοδο στο πλαίσιο της έρευνας για τη θεραπεία του κορωνοϊού. Δωρίζω 1 εκατ. δολάρια στο Βάντερμπιλτ για την έρευνά του και ενθαρρύνω και όσους ανθρώπους έχουν την οικονομική δυνατότητα, να κάνουν κι εκείνοι δωρεές».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This