Η Χαρά Παπά ανησυχεί για τον… ευπαθή Μπουράκ Χακί λόγω κορωνοίού

Must Read

Βρίσκεται μακριά από τον αγαπημένο της Μπουράκ Χακί και τρέμει το φυλλοκάρδι της για την υγεία του εν μέσω πανδημίας.

Κι αυτό διότι, όπως αποκάλυψε η Χαρά Παππά, ο σύντροφός της ανήκει στις ευπαθείς ομάδες που κινδυνεύουν περισσότερο από τον κορωνοϊό.

«Χρειάστηκε να φύγω από την Τουρκία και να έρθω στην Ελλάδα για κάποιες δουλειές. Αναγκαστικά μετά λόγω του ιού δεν ταξίδεψα, κάθισα εδώ» είπε η πρώην παίκτρια του φετινού κύκλου του «Greece’s Next Top Model» χθες το πρωί στη «Φωλιά των Κου Κου», στο Star, από το σπίτι της στην Αθήνα.

«Καθημερινά που μιλάμε υπάρχει μια ανησυχία στο πίσω μέρος του μυαλού του. Απλά εγώ προσπαθώ να τα ισορροπήσω και να είμαι λίγο πιο θετική και πιο αισιόδοξη. Κι αλήθεια είναι ότι, επειδή έχει και πρόβλημα με την υγεία του, το βιώνει λίγο πιο έντονα γιατί ανησυχεί λίγο παραπάνω… Έχει ένα πρόβλημα με τους πνεύμονες, οπότε ανήκει στις ευπαθείς ομάδες» εξήγησε το γνωστό μοντέλο που έχει κλέψει την καρδιά του Τούρκου σταρ.

Ο τελευταίος βρίσκεται φυσικά στο σπίτι του, με την οικογένειά του. «Είναι στο σπίτι με τη γιαγιά του και τον γιο του. Η γιαγιά του είναι 89 χρόνων. Η αλήθεια είναι πως αυτός ο πανικός έχει προέλθει επειδή δεν ακούγονται όλα τα κρούσματα στην Τουρκία. Προχθές ο Μπουράκ μού είπε πως υπάρχει κρούσμα κορωνοϊού και στο χωριό όπου μένει» ανέφερε η Χαρά Παππά, ενώ σχετικά με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο καλός της συμπλήρωσε: «Είναι χρόνιο το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Μπουράκ. Το έχει από μικρή ηλικία».

Δείτε επίσης: Ξαναφούντωσε η κόντρα ανάμεσα στον Γιώργο Θεοφάνους και την Νατάσα Θεοδωρίδου (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This