Θύμα του Covid-19 στα 87 του ο πιο… μουρντάρης γαλαζοαίματος του Ηνωμένου Βασιλείου!

Must Read

Τον πιο… έκφυλο γαλαζοαίματό της έχασε η Μεγάλη Βρετανία από τον Covid-19, καθώς ο εκκεντρικός Αλεξάντερ Θιν, 7ος Μαρκήσιος του Μπαθ, πέθανε στα 87 του!

Το μόνο σίγουρο, πάντως, είναι το ότι ο Θιν έφυγε «χορτάτος» από τη ζωή, καθώς είχε γίνει διάσημος χάρη στο… χαρέμι του από 75 νεαρές καλλονές, οι οποίες μάλιστα πλήρωναν από την τσέπη τους για να μένουν σε δωμάτια του αρχοντικού του, το οποίο είχε διακοσμήσει με ερωτική τέχνη.

μαρκησιος μπαθ
ο 7ος Μαρκήσιος του Μπαθ με μία από τις… 75 «συζύγους» του!

Όπως ανακοίνωσε η οικογένειά του, ο μαρκήσιος πέθανε την Κυριακή στο Βασιλικό Νοσοκομείο του Μπαθ, λίγο αφότου βρέθηκε θετικός στον Covid-19.

Γνωστός με το παρατσούκλι «ο αριστοκράτης χίπης», ο Θιν, μέχρι την τελευταία του στιγμή ήταν λάτρης του ελεύθερου σεξ, το οποίο ανακάλυψε τη δεκαετία του ’60, καθώς και του χίπικου look, διατηρώντας μακριά μαλλιά και επιλέγοντας πάντα πολύχρωμες ενδυμασίες.

Δωμάτιο Kama Sutra

Διάσημος και βαθύπλουτος χάρη στο μεγαλύτερο πάρκο σαφάρι της Βρετανίας Longleat Safari Park, έγινε ακόμη πιο διάσημος όταν άνοιξε το αρχοντικό του στο κοινό, ούτως ώστε, πληρώνοντας εισιτήριο, οι επισκέπτες μπορούσαν να θαυμάσουν το περίφημο… δωμάτιο Kama Sutra, την κρεβατοκάμαρά του, τα σχεδόν πορνογραφικά έργα τέχνης στους τοίχους και τα γυμνά πορτρέτα των ερωμένων του!

μαρκησιος μπαθ
έφυγε «χορτάτος»

Ήδη από τη δεκαετία του ’70, ο μαρκήσιος, παρότι παντρεμένος, δεν έκρυβε ότι στο αρχοντικό του έμενε το χαρέμι από τις «συζύγους» του, οι οποίες έφτασαν ακόμη και τις 75. Καλλονές που εργάστηκαν κάποια στιγμή ως μοντέλα, ηθοποιοί ή καλλιτέχνες, έκαναν ουρά για να μπουν στο χαρέμι του, αδιαφορώντας για το γεγονός πως έπρεπε να πληρώσουν ενοίκιο, για το δωμάτιο στο οποίο θα διέμεναν.

Κάθε βράδυ, ο Θιν έπεφτε στο κρεβάτι πάντα αγκαλιά με δύο εξ αυτών, ενώ καυχιόταν ότι, μέχρι τα γεράματα, δεν χρειάστηκε ποτέ να χρησιμοποιήσει ποτέ το… μπλε χάπι!

Το τελευταίο διάστημα, μάλιστα, σχεδίαζε να μεγαλώσει το χαρέμι του, δημιουργώντας μια μικρή κοινότητα για να μένουν οι «γυναίκες του», αλλά το σχέδιο ναυάγησε, σύμφωνα με την «Daily Mail», εξαιτίας της αυξανόμενης ζήλιας των -ήδη υπαρχόντων- γυναικών του, οι οποίες… δεν ήθελαν με τίποτα να δεχτούν νέες!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This