Ο Γιώργος Παπαγεωργίου φωτογραφίζει την Δανάη Μιχαλάκη στο μπαλκόνι

Must Read

Η Δανάη Μιχαλάκη μένει στο σπίτι με τον καλό της, όπως και όλοι οι ηθοποιοί που έχουν κάνει παύση σε γυρίσματα και παραστάσεις για την αποφυγή της εξάπλωσης της πανδημίας.

Η αγαπημένη «Δρόσω» από τις Άγριες Μέλισσες, δημοσίευσε την φωτογραφία που τράβηξε ο αγαπημένος της Γιώργος Παπαγεωργίου, στην οποία φαίνεται να ρεμβάζει από το μπαλκόνι του σπιτιού της με το φως του ήλιου να την λούζει.

Η Δανάη συνόδευσε την φωτογραφία με απόσπασμα του λόγου του Οδυσσέα Ελύτη, στην Ακαδημία της Στοκχόλμης κατά την τελετή απονομής του βραβείου Νόμπελ Λογοτεχνίας στις 8/12/1979, θέλοντας να στείλει το δικό της μήνυμα μέσα από τα λόγια του εμβληματικού ποιητή:

«Από ‘μας θα εξαρτηθεί το τελικό αποτέλεσμα. Από μας θα εξαρτηθεί ο παράδεισος ή η κόλαση που θα χτίσουμε. Η μοίρα μας βρίσκεται στα χέρια μας.・Οδυσσέας Ελύτης»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This