Έτοιμη να ξαναγίνει μανούλα δηλώνει η Αθηνά Οικονομάκου!

Must Read

Η γνωστή ηθοποιός Αθηνά Οικονομάκου απάντησε σε ερωτήσεις των followers της στο Instagram και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως σκέφτονται σοβαρά με τον άντρα της Φίλιππο Μιχόπουλο να αποκτήσουν και δεύτερο παιδάκι μετά τον γιο τους Μάξιμο.

Συγκεκριμένα, όταν ένας διαδικτυακός φίλος της τη ρώτησε «σκέφτεστε για δεύτερο παιδάκι;» η όμορφη Αθηνά δεν δίστασε να παραδεχτεί: «Ναι, το σκεφτόμαστε, τώρα που ο Μάξιμος έχει μεγαλώσει είμαστε ανοιχτοί σε αυτή τη σκέψη».

Να θυμίσουμε πως το ερωτευμένο και ταιριαστό ανδρόγυνο είναι μαζί από το καλοκαίρι του 2013. Στις 18 Νοεμβρίου του 2017 παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στο Γύθειο κι ενώ η ηθοποιός ήταν έγκυος. Στις 14 Μαρτίου του 2018 ο ερχομός του γιου τους Μάξιμου ολοκλήρωσε την ευτυχία τους και λίγους μήνες αργότερα, στις 6 Οκτωβρίου του ίδιου έτους, το ζευγάρι παντρεύτηκε και με θρησκευτικό γάμο στη Μύκονο. Έκτοτε απολαμβάνουν την υπέροχη οικογένεια που έχουν δημιουργήσει και να που τώρα σχεδιάζουν και να τη μεγαλώσουν.

Δείτε επίσης: Η Βικτώρια Καρύδα ηρεμεί και γυμνάζεται δίπλα στη θάλασσα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This