Σάλο προκάλεσε το σχόλιο του Δημήτρη Αλεξάνδρου! Ο Σάκης Τανιμανίδης δεν ετοιμάζεται να γίνει μπαμπάς (video)

Must Read

Αναστάτωση προκάλεσε στη showbiz το διαδικτυακό σχόλιο του Δημήτρη Αλεξάνδρου στον φίλο του Σάκη Τανιμανίδη περί εγκυμοσύνης της Χριστίνας Μπόμπα!

Ο γόης της πασαρέλας όταν είδε το βίντεο του Θεσσαλονικιού παρουσιαστή στο Ιnstagram, όπου πόζαρε χωρίς μούσια έπειτα από 10 χρόνια, έσπευσε να εκφράσει τη γνώμη του. «Φίλε, εσύ το κάνεις εκ του ασφαλούς. Είσαι παντρεμένος, περιμένεις και παιδί. Εγώ είμαι μόνος με μούσια και μαλλιά». Δεν πρόλαβε να το κοινοποιήσει και τα media πήραν φωτιά πως ο Σάκης θα γίνει μπαμπάς.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μάταια προσπάθησε να κατεβάσει τους τόνους, αφού η είδηση έκανε τον γύρο του διαδικτύου. Χθες το πρωί, η αρχισυντάκτρια της εκπομπής «Το Πρωινό» Βένια Καραγιάννη επικοινώνησε με το μοντέλο κι εκείνος ξεκαθάρισε ότι έκανε το συγκεκριμένο σχόλιο επειδή η φυσική εξέλιξη ενός γάμου είναι η απόκτηση ενός παιδιού!

Όσο για την ίδια τη Χριστίνα Μπόμπα, διέψευσε τα περί εγκυμοσύνης. «Δεν ισχύει! Το είπε για πλάκα μάλλον ο Αλεξάνδρου και παρερμηνεύτηκε» δήλωσε στο «tlife».

Δείτε επίσης: Θύμα διαδικτυακής απάτης η Βάσω Λασκαράκη! Επιτήδειος δημιούργησε fake προφίλ της στο Ιnstagram

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This