«Δεν μπορώ να τα βγάλω πέρα» λέει η Βάνα Μπάρμπα για την βίλα του Ασλάνη στη Μύκονο (video)

Must Read

Η Βάνα Μπάρμπα που από το πρωί της Τετάρτης έγινε γνωστό ότι πήρε στα χέρια της την ιστορική βίλα του μεγάλου Έλληνα σχεδιαστή Μιχάλη Ασλάνη, τοποθετήθηκε δημόσια.

Μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούριου, η ίδια δήλωσε ότι επινοικίασε τη διάσημη βίλα που τα τελευταία χρόνια έμεινε εγκαταλελειμμένη και παρατημένη στο έλεος του χρόνου, δήλωσε:

«Με έναν έτερο φίλο μου επενδυτή που παίρναμε κάποια ακίνητα από το Δημόσιο, μπαίναμε σε διαγωνισμούς για να μπορούμε να τα εκμεταλλευόμαστε. Σκέφτηκα λοιπόν τον Μιχάλη επειδή ήταν φίλος αγαπημένος και το σπίτι του το είχε το Δημόσιο, να μπορούμε να το χειριστούμε κάπως. Όλα αυτά όμως έγιναν πριν την κρίση», σχολίασε η Βάνα Μπάρμπα.

«Αυτό είχε γίνει πριν από την κρίση του κορωνοϊού. Δυστυχώς ήταν μια πολύ κακή στιγμή για μας και πολύ κακή επένδυση. Δε μπορούμε ούτε να το συντηρήσουμε, ούτε να το φτιάξουμε γιατί το σπίτι είναι κατεστραμμένο και σκεφτόμαστε να το γυρίσουμε στο δημόσιο να το πάρει κάποιος άλλος. Δηλαδή δε βγαίνουμε, δε μπορούμε, δεν βγαίνει, δεν υπάρχουν τα χρήματα. Αυτό το σπίτι είναι ιστορικό σπίτι και το αγαπάμε. Μπορεί να το κρατήσουμε για φέτος επειδή έχουμε κάνει κάποιο συμβόλαιο, αλλά από κει και πέρα έχουμε χάσει επαγγελματικά».

Μάλιστα η ηθοποιός αναφέρθηκε και στο δικό της σπίτι στη Μύκονο που αναγκάστηκε να πουλήσει: «Εγώ το είχα πουλήσει και πήρα αρκετά χρήματα τις καλές εποχές. Η Μύκονος είναι ένα νησί που χάλασε με την υπερτίμηση και τη σπατάλη. Και οι ίδιοι οι Μυκονιάτες έδιωξαν τους Ελληνες και ήθελαν τους ξένους. Να λοιπόν τώρα που όχι μόνο Ελληνες δεν θα δούμε, δεν θα υπάρχει ψυχή. Εγώ πάντως δεν μπορώ να το βγάλω πέρα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This