Η Νάντια Μπουλέ γυμνάζεται στο δάσος με «Μετακίνηση 6»

Must Read

Τα μέτρα για την προστασία μετάδοσης του κορωνοϊού μπορεί να έκλεισαν τους χώρους άθλησης αλλά δεν μας εμπόδισαν να γυμναστούμε στον καθαρό αέρα.

Ανάμεσα στους πολίτες που βγαίνουν καθημερινά να γυμναστούν αλλά και να βγάλουν βόλτα τα κατοικίδια τους, βρίσκονται φυσικά και πολλοί επώνυμοι.

Η Νάντια Μπουλέ που προσέχει την σιλουέτα της και θέλει να διατηρείται σε φόρμα, επισκέπτεται καθημερινά ένα πάρκο κοντά στο σπίτι της, έχοντας μαζί της την αγαπημένη σκυλίτσα της Φοίβη!

«Μετακίνηση 6» λοιπόν και για την αγαπημένη ηθοποιό Νάντια που με ανάρτησή της στο Instagram δίνει κουράγιο στους ακόλουθούς της:

«Με συννεφιά και με βροχή, το πάρκο θα μας ξαναδεί. Σήμα της νίκης για την αυτοσυγκράτηση που έχουμε δείξει τόσο καιρό και για το ότι είμαστε πιο κοντά στο να ξαναβρεθούμε. Η Φύση είναι το καλύτερο φάρμακο. Και η Φοίβη η καλύτερη παρέα» έγραψε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This