Δεν πρόλαβε καλά καλά να βγει στα πλατό του Mega και εξαφανίστηκε η Δάφνη Καραβοκύρη

Must Read

Ο λόγος για τη Δάφνη Καραβοκύρη του «Mega Μαgazino», η οποία με το που ξέσπασε ο εφιάλτης του κορωνοϊού και στη χώρα μας χάθηκε από προσώπου γης, αφήνοντας το δίδυμο των συμπαρουσιαστών της και απογοητεύοντας τους θαυμαστές της!

Όμως, η γλυκύτατη Δάφνη, όπως αποκαλύπτει σήμερα η «Espresso», δεν μπορούσε να κάνει και διαφορετικά, μιας και υπήρχε λόγος, και μάλιστα σοβαρός. Η δημοσιογράφος (η οποία θα επιστρέψει στο κανάλι μόλις περάσει ο εφιάλτης της πανδημίας) ζήτησε αυτό το διάστημα να απουσιάζει από το πλατό μιας και πολύ στενό συγγενικό της πρόσωπο ανήκει στις ευπαθείς ομάδες.

Αποχή από τα καθήκοντα

Η Δάφνη Καραβοκύρη έκρινε ότι προέχει η φροντίδα της υγείας του συγγενικού της προσώπου και ζήτησε (κάτι που έγινε) να απέχει από τα καθημερινά της καθήκοντα μπροστά από τις κάμερες.

Οι ιθύνοντες του καναλιού της άναψαν το… πράσινο φως κι, όταν όλα πάρουν ξανά τον δρόμο τους και οι συνθήκες καλυτερέψουν, η δημοσιογράφος θα επιστρέψει, διατηρώντας τη σωστή απόσταση από τους συναδέλφους της. Να σημειωθεί ότι η Καραβοκύρη (που μεταπήδησε από το One στο Mega) είναι επίσης και υπεύθυνη της προβολής των κοινωνικών μέσων δικτύωσης του σταθμού, ενώ είναι και πολύ ενεργή στο προσωπικό της Instagram, με την παρουσίαση διάφορων καλλιτεχνών προς τη νεολαία.

Δείτε επίσης: Η Φαίη Σκορδά έστειλε τον σύντροφό της να αγοράσει ψάρια και οι παπαράτσι έβγαλαν… λαβράκι! (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This