Τετάρτη 23/6/2021

Όταν η Μάρα Δαρμουσλή μπήκε σαν λησταρχίνα στο σούπερ μάρκετ

Η νέα καθημερινότητα μετά την χαλάρωση μέτρων επιβάλλει χρήση μάσκας σε κλειστούς χώρους και Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Στον μεγαλύτερο βαθμό οι πολίτες δείχνουν να υπακούν τις αυστηρές συστάσεις στα σούπερ μάρκετ (τη στιγμή βέβαια που εκεί δεν έχει κριθεί υποχρεωτική η χρήση μάσκας) και μέσα σε αυτούς και οι εγχώριοι celebrities.

Το εντυπωσιακό πρώην μοντέλο και ηθοποιός, Μάρα Δαρμουσλή, θέλοντας να επισκεφθεί το σούπερ μάρκετ της γειτονιάς της στην Γλυφάδα, έδωσε μια εύκολη εναλλακτική λύση για όσους δεν έχουν προμηθευτεί ακόμα πάνινη μάσκα, αντί να ξοδεύουν χρήματα σε αυτές της μιας χρήσης. 

Η εντυπωσιακή Μάρα, φόρεσε ένα κασκόλ μηχανής που κάλυπτε με ασφάλεια το πρόσωπο της και ανέβασε την φωτογραφία της σε Insta-Story με το χιουμοριστικό μήνυμα «Είμαι κεφάτη, ληστεύω σούπερ μάρκετ». Και όντως μπορεί η αμφίεση αυτή να παραπέμπει σε… ληστή όπως έχουμε δει σε αρκετές ταινίες, ωστόσο και οικονομική είναι αφού όλο και κάπου θα έχετε ένα τέτοιο κασκόλ, και αντίστοιχη προστασία προσφέρει με την πάνινη μάσκα.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ