Σάββατο 12/6/2021

H Αλίκη Κατσαβού για τους καλλιτέχνες με φράση του Βουτσά: «Μας κυβερνάνε δυο πουτά@@, η μίζα και η ψήφος!»

Η Αλίκη Κατσαβού με μια συγκλονιστική ανάρτηση, σχολίασε το επ’αόριστον «πάγωμα» του χώρου της τέχνης που άφησε στην τύχη τους και χωρίς καμία βοήθεια ηθοποιούς, τραγουδιστές, σκηνοθέτες, χορευτές, μουσικούς και όλο το προσωπικό που εργάζεται για την πνευματική μας ανύψωση και την ψυχαγωγία.

Η σύζυγος του αείμνηστου Κώστα Βουτσά, ανάρτησε την πρώτη φωτογραφία που τράβηξε τον αγαπημένο της το 2013 και έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα με το οποίο απευθύνεται στον μεγάλο Έλληνα ηθοποιό που έφυγε λίγους μήνες πριν από τη ζωή, θέλοντας να του εξηγήσει την συμφορά που έφερε η διαχείριση της πανδημία στον χώρο της τέχνης.

«Κωστή αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία σου στο κινητό μου! Ήταν Μάιος όπως τώρα! Μη γελάς δεν είναι ωραία τώρα που έφυγες. Τα θέατρα είναι κλειστά επ αόριστον. Τι εννοείς δεν υπάρχει ζωή δίχως θέατρο; Ξέχνα το έχουμε πανδημία, τώρα είναι απαραίτητο να ζήσουμε χωρίς! Οι αισιόδοξοι λένε ότι σε 6 μήνες θα λειτουργήσουν οι χώροι πολιτισμού, κάποιοι άλλοι λένε σε ένα χρόνο και αν…
Τι εννοείς πώς θα ζήσουν οι ηθοποιοί, οι σκηνοθέτες, οι μουσικοί κι οι τεχνικοί; Ποιοι νομίζεις ότι νοιάζονται; Πώς το έλεγες εκείνο… “μας κυβερνάνε δύο πουτανες, η μίζα και η ψήφος”! Ε, αυτό…»

Κωστή αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία σου στο κινητό μου! Ήταν Μάιος όπως τώρα!Μη γελάς δεν είναι ωραία τώρα που έφυγες….

Gepostet von Aliki Katsavou am Montag, 4. Mai 2020

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ