Στη διαδικτυακή εκπομπή της Πένυς Καβέτσου, ο Δημήτρης Φιλιππίδης αναφέρεται για πρώτη φορά στον πατέρα του, Πέτρο Φιλιππίδη, μιλώντας για τις διαφορές τους, τις δικαστικές περιπέτειες και το πώς αυτές επηρέασαν το κοινωνικό του περιβάλλον..
Η πρώτη δημόσια συνέντευξη για τον Πέτρο Φιλιππίδη
Σε ερώτηση για τη σχέση του με τον πατέρα του και τις συγκρίσεις, ο Δημήτρης Φιλιππίδης ανέφερε: «Τι να με τρομάξει; Το θεωρώ πολύ φυσιολογικό. Με εκνευρίζει λίγο το γεγονός ότι σ’ αυτά τα πράγματα, ξέρεις, κάνουμε τους σοκαρισμένους, ότι… το ξέρεις ότι θα σε συγκρίνουν με τον μπαμπά σου. Γιατί, δηλαδή, αν ήμουν υδραυλικός ή αν ήμουν μηχανικός αυτοκινήτων ή αν ήμουν ψυκτικός και ήμουν ο γιος του τάδε ψυκτικού, δεν θα με συνέκριναν με τον πατέρα μου;».
Σχετικά με την καταδικαστική απόφαση και τη φυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη, ο Δημήτρης αποκάλυψε: «Στην αρχή ήταν πολύ τρομακτικό. Πάρα πολύ. Στην πολύ αρχή. Φυλακές, όλα αυτά, μπαίνει στην καθημερινότητά σου αυτό. Στην αρχή μπορεί να σε τρομάζει πάρα πολύ. Απογοητεύτηκα από ανθρώπους που ήταν δίπλα μου κι έφυγαν. Σίγουρα. Από το ’21 έως τώρα, είναι πέντε χρόνια. Εγώ ήμουν 23 χρονών. Οπότε στην ηλικία 23 με 28, εγώ αντιμετωπίζω αυτό το πράγμα».
Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Breakfast @ Star»:







