Ο Χρήστος Λούλης δεν βλέπει κανένα σεξισμό στο να συνετίζει τη γυναίκα σε σποτ για την υγεία (video)

Must Read

Πριν καλά καλά προλάβει να παίξει, το ΕΣΡ «έκοψε» το σποτ της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας με τον Χρήστο Λούλη μετά την θύελλα αντιδράσεων που προκλήθηκε στο πανελλήνιο. 

Οι καταγγελίες για σεξιστικό περιεχόμενο στο διαφημιστικό που στόχο είχε να ενημερώσει για την αποφυγή συνωστισμού στις πλατείες, που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα, είχε «άρωμα» δεκαετίας των 60’s, τότε που 40 χρόνια, πίσω η γυναίκα θεωρούνταν ως ανεύθυνη και αφελής, με τον άνδρα να υποδεικνύει την σωστή συμπεριφορά και να την συνετίζει. Με ύφος Alain Delon, o Χρήστος Λούλης περιγράφει τις απαντήσεις του στην «σύντροφό του» που θέλει να πάει στην πλατεία και προσπαθεί με το «γλυκό ύφος» να τον μεταπείσει, σκιτσάροντας το προφίλ μιας «χαζιοβόλας» γυναίκας που έχει πλήρη άγνοια κινδύνου. 

Ο ηθοποιός εμφανίστηκε στην εκπομπή «Πρωινό» για να προβάλλει την άποψη του, υπερασπιζόμενος το σποτ του Υπουργείου που υποτίθεται είχε σκοπό να προβάλλει κοινωνικό μήνυμα προστασίας, αλλά κάπου χάθηκε στη μετάφραση και τελικά εστίασε στον περιορισμένο τρόπο αντίληψης της υποτιθέμενης συντρόφου του πρωταγωνιστή, Χρήστου Λούλη.

«Εγώ δεν είδα κανένα σεξισμό μέσα.Πήγα να κάνω έναν τύπο, ο οποίος είναι ψιλοθυμωμένος με την φίλη του που του λέει να πάνε στην πλατεία… Φαίνεται πως πια δεν μπορούμε να δείχνουμε μια γυναίκα να κάνει ένα λάθος, είναι σεξισμός. Δεν μπορούμε να δείχνουμε έναν άνδρα που προσπαθεί να διορθώσει μια γυναίκα που κάνει ένα λάθος, είναι σεξισμός. Οποιοδήποτε σποτ και να τους βάλεις, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που θα ενοχληθούν και θα πουν: είναι σεξιστικό, ρατσιστικό, φοβικό» σχολίασε ο Χρήστος Λούλης που δεν είδε κανένα πρόβλημα στο να παρουσιάσει το σποτ υποδυόμενος τον θυμωμένο «γόη» που βάζει στη θέση της την άμυαλη σύντροφό του.

«Η πρόθεση από ό,τι καταλαβαίνω ήταν να βγει ένα σποτάκι λιγότερο σοβαροφανές, ένα σποτάκι πιο χαλαρό να μπορεί να μιλήσει στον κόσμο τον απλό και να περάσει ένα μήνυμα. Δεν πέτυχε, απέτυχε και κατέβηκε», συνέχισε ο Χρήστος Λούλης που κατανοεί την πρόθεση του σεναριογράφου του σποτ που σκοπό είχε να κάνει το διαφημιστικό της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας… ασόβαρο.

https://www.youtube.com/watch?v=74mI4EzJpao

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This