Μαρία Μπακοδήμου: «Το ντεκολτέ μου δεν είναι θέμα για συζήτηση» (video)

Must Read

Οι ενδυματολογικές επιλογές της Μαρίας Μπακοδήμου, έχουν σχολιαστεί πάρα πολλές φορές, ειδικά όταν εκείνη επιλέγει κάτι πιο αποκαλυπτικό.

Δημοσιογράφος της εκπομπής «Πρωινό», συνάντησε τη διάσημη παρουσιάστρια και της ζήτησε να σχολιάσει για το γεγονός ότι στα δύο τελευταία live της εκπομπής «Just the 2 of us» στην οποία είναι κριτής, έγινε λόγος για το ντεκολτέ της.

Απηυδησμένη και απογοητευμένη ίσως, από την ερώτηση, η Μαρία Μπακοδήμου, απάντησε:

«Ααααα καλά! Κοίταξε, κάνω τηλεόραση πάρα πολλά χρόνια. Δεν είναι νομίζω ένα θέμα για συζήτηση…», απάντησε η γνωστή εντυπωσιακή παρουσιάστρια.

Και αν είναι, ποιος και γιατί ζητάει τον λόγο, θα σχολιάζαμε εμείς; Η κυρία Μπακοδήμου, έχει τυχαίνει να έχει ωραίο ντεκολτέ και αν θέλει μπορεί να το αναδεικνύει, γιατί να πρέπει να απολογηθεί γι αυτό;

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This