Glamorous πάρτι-έκπληξη από τη Μαρίνα Πατούλη και τον γιο τoυς, στον Γιώργο Πατούλη

Must Read

Τα γενέθλια του αγαπημένου τους συζύγου και πατέρα, γιορτάζει η Μαρίνα Πατούλη και ο γιος του ζευγαριού Αλέξανδρος που έγινε ολόκληρος άντρας!

Μαρίνα Πατούλη

Η Μαρίνα οργάνωσε πάρτι έκπληξη στο γραφείο του αγαπημένου της συζύγου, όπου διακόσμησε με όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ όπως μπαλόνια, λουλούδια παντού, σνακς και σαμπάνια. Φυσικά, κάλεσε τους κοντινούς φίλους και συναδέλφους για να ευχηθούν και να γιορτάσουν όλη μαζί την ξεχωριστή αυτή μέρα που αγαπημένος τους γίνεται ένα χρόνο μεγαλύτερος και πιο… σοφός. 

Η τούρτα που διάλεξε η Μαρίνα Πατούλη ήταν λευκή σε σχήμα καρδιάς με διακοσμημένα μακαρόν στην κορυφή, με την οποία μάλιστα πόζαρε σε αρκετές φωτογραφίες.

Η Μαρίνα Πατούλη εντυπωσιακή όπως πάντα, έλαμπε ολόκληρη στο φλογερό κόκκινο φόρεμα της και έδωσε το πιο ζεστό φιλί στον σύζυγό της μόλις εκείνος έσβησε τα κεράκια του μέσα στο κλασσικό γραφείο του, με ξεχωριστούς και γουστόζικους chesterfield καναπέδες. 

«Σε ευχαριστώ που κάνεις το ταξίδι της κοινής μας ζωής,συναρπαστικό !!!Χρόνια σου πολλά» !!! έγραψε στην ανάρτησή της η Μαρίνα Πατούλη που τόσα χρόνια χρόνια στέκεται βράχος στο πλευρό του λατρεμένου της συζύγου και περιφερειάρχη. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This