Όταν ο Διονύσης Ζάχος πήρε το πρωινό του σαν Σάκης Ρουβάς (video)

Must Read

Tο βίντεο που έγινε viral με τον Σάκη Ρουβά να διαφημίζει τι περιλαμβάνει το πρωινό του, ενέπνευσε τον διάσημο μίμο Διονύση Ζάχο να δώσει την δική του εκδοχή…

«Καλημέρα» ακούγεται να λέει με κουρασμένο αλλά μπρουτάλ ύφος Alain Dellon ο Σάκης Ρουβάς, «ήθελα να μοιραστώ σήμερα μαζί σας το πρωινό μου», συνεχίζει από το τραπέζι στην κουζίνα του σπιτιού του.

«Το πρωινό μου αποτελείται από πολύ απλά πράγματα όπως αβοκάντο, ξηρούς καρπούς, ταχίνι με μέλι, ελιές και ψωμάκι» αναφέρει στο ύφος καθώς μασουλάει και οι «ρουβίτσες» λιώνουν με τον 48χρονο star που ωριμάζει σαν το παλιό καλό κρασί και εξακολουθεί να αποτελεί πολυπόθητο πρόσωπο στις διαφημιστές εταιρίες. 

Ο μοναδικός καλλιτέχνης Διονύσης Ζάχος που σατιρίζει έξυπνα τους πάντες και μιμείται εκπληκτικά πάνω από 60 γνωστές προσωπικότητες, εμφανίστηκε ως Σάκης Ρουβάς και πήρε το πρωινό του αναπαριστώντας τον γνωστό τραγουδιστή.

Με το καυστικό του ύφος, ο γνωστός μίμος τονίζει ότι πολλές φορές πίσω από τα ερασιτεχνικά βίντεο των celebrities στο Instagram κρύβονται πληρωμένες συνεργασίες με διάφορες εταιρίες για διαφήμιση των προϊόντων τους:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This