Χριστίνα Παππά: «Έκανα 5 τεστ κορωνοϊού από τον φόβο μου, βάζω θερμόμετρο κάθε βράδυ» (video)

Must Read

H Χριστίνα Παππά έχει αγχωθεί πολύ με την πανδημία του κορωνοϊού και δεν το κρύβει!

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» η επιχειρηματίας υποδέχτηκε την δημοσιογράφο στο εστιατόριο της στην Βουλιαγμένη και ανέφερε ότι άνοιξαν για να εξυπηρετήσουν delivery, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα και όλοι οι υπάλληλοι της υποβλήθηκαν σε τεστ για κορωνοϊό.

Η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι είναι πολύ φοβισμένη και προσέχει πολύ: «Κάθε βράδυ νομίζω ότι έχω κορωνοϊό, ξυπνάω και βάζω θερμόμετρο. Ξυπνάω την άλλη μέρα θέλω να κάνω τεστ, έχω κάνει 5 μέχρι στιγμής» σχολίασε η ηθοποιός που σίγουρα θα της κόστισε ακριβά η επιβεβαίωση ότι δεν έχει κολλήσει το ιό…

Η Χριστίνα Παπά θα ήταν ήδη στη Μύκονο τέτοια εποχή, το αγαπημένο της νησί όπου την πήγε και ο πρώτος της άνδρας όταν την έκλεψε στα 16 της χρόνια.

Όσο για την σχέση της με τον γιο της, η ίδια παραδέχεται ότι έχει εντάσεις και σε περίπτωση που εντοπίσει καμία «σουρλουλού» να προσπαθεί να ξεμυαλίσει τον γιο της, επεμβαίνει άμεσα.

Αναφορικά με τη συμμετοχή της στο σόου «Just The 2 Of Us», η Χριστίνα Παππά  παραδέχτηκε ότι είχε ήδη προσυμφωνήσει με τον Νίκο Κοκλώνη ότι θα αποχωρήσει στο στο τρίτο επεισόδιο ώστε να μπορέσει να επιστρέψει στις δραστηριότητες της στη Μύκονο.

Η ηθοποιός μίλησε επίσης για τις κρίσεις πανικού που την βασανίζουν τα βράδια καθώς συνοδεύονται από δύσπνοια: «Με πιάνουν κάτι κρίσεις πανικού το βράδυ και ξαφνικά με πιάνει αυτή η δύσπνοια. Το παθαίνω. Με πιάνουν κρίσεις πανικού και πνίγομαι, δεν μπορώ να αναπνεύσω. Νομίζω ότι παθαίνω τα πάντα, ότι πεθαίνω».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This