29-5-2020

«Αιματηρό διαζύγιο» για τον αδελφό του Σαρκοζί με την Μαίρη Κέιτ Όλσεν

Πολεμικό κλίμα επικρατεί στις σχέσεις της Μαίρη Κέιτ Όλσεν και του Ολιβιέ Σαρκοζί, οι οποίοι αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο ύστερα από πέντε χρόνια γάμου. Ο 50χρονος αδελφός του Νικολά Σαρκοζί και η 33χρονη ηθοποιός και σχεδιάστρια μόδας βρίσκονται στα χαρακώματα, με εκείνον να επιχειρεί να την πετάξει έξω από το σπίτι το οποίο νοίκιαζαν από κοινού στη Νέα Υόρκη εν μέσω πανδημίας, τερματίζοντας το ενοικιαστήριο χωρίς να την ενημερώσει.

Η Όλσεν κατέθεσε αίτηση διαζυγίου στις 17 Απριλίου, όμως, όπως ενημερώθηκε, το αίτημά της δεν μπορεί να προχωρήσει εξαιτίας των συνθηκών που επικρατούν στην πόλη. Οι δικηγόροι του Σαρκοζί τής ζήτησαν να φύγει από το σπίτι μέχρι τις 18 Μαΐου, όμως εκείνη δεν προλάβαινε να μετακομίσει έως τότε, γι’ αυτό και ζήτησε παράταση μέχρι τα τέλη του μήνα. Μέχρι στιγμής όμως, η άλλη πλευρά δεν έχει απαντήσει. «Ήταν ξεκάθαρο ότι ο γάμος μου τελείωσε. Η σχέση μας είχε πληγεί ανεπανόρθωτα. Ο σύζυγός μου είχε διακόψει την ενοικίαση του διαμερίσματός μας στη Νέα Υόρκη χωρίς τη συγκατάθεσή μου.

Η αίτησή μου έχει επείγον χαρακτήρα επειδή ο σύζυγός μου έχει την απαίτηση να μετακομίσω από το σπίτι μας τη Δευτέρα, 18 Μαΐου 2020, εν μέσω των περιορισμών που επικρατούν στη Νέα Υόρκη λόγω Covid-19. Με τρομοκρατεί η σκέψη ότι προσπαθεί να μου στερήσει το σπίτι στο οποίο ζούσαμε και αν το πετύχει, δεν θα χάσω μόνο το σπίτι μου, αλλά κινδυνεύω να χάσω και τα προσωπικά μου αντικείμενα» ανέφερε χαρακτηριστικά η Όλσεν στην αίτηση διαζυγίου της. Το σίγουρο είναι, πάντως, ότι η 33χρονη σταρ δεν κινδυνεύει να χάσει ούτε σεντ από την περιουσία της, λόγω του προγαμιαίου συμβολαίου που είχαν υπογράψει οι δύο πλευρές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

newsbreak.gr

FREE
VIEW